kayıt

ülkücü

  1. 1
    mefküreci.
    (bkz: mefküre)
  2. 2
    (bkz: idealist)
  3. 3
    (bkz: gereksiz insan modeli)
  4. 4
    bir amacı olan.

    demek ki kominikler de ülkücü.
    .
  5. 5
    (bkz: ccc)
  6. 6
    vatanını ve milletini koruma adı altında mahalle köşelerinde uyuşturucu satan, bir kişiye satırlar ile 10 kişi saldırmaktan kaçınmayan, kadınları hor gören ve taciz etmekten rahatsızlık duymayan. sözde islamcı, dindar olan ama özde bunların hepsinden yoksun olan. milliyetçiliği bile düzgün bir şekilde yapamayan ideolojik olduklarını sanan ama tam anlamı ile ideolojilerinin ne olduklarını bilmeyen kimseler.
  7. 7
    ülkücülük vasıflarını taşıyan ile kendini ülkücü ilan edenleri ayırt edemeyecek kadar pirinç beyinli itin köpeğin ağzına düşmüş, bu vatanın öz çocuklarıdırlar. sanırsın her liberal tam liberal, her demokrat tam demokrat, hem sosyalist tam sosyalist, birtek ülkücüler sıkıntılı. her ideolojinin içinde muhteşem insanlar olabileceği gibi vasat insanlarda olabilir, amacı şerefsizlik olan bölücü itlerin düşüneceği konular değil tabi bunlar neyse.

    BM Uyuşturucu Kontrol Programında PKK uyuşturucu ticaretinin lojistiği ve ticaretini yapan yasadışı örgütler arasında örnek gösterilmiştir. ABD Adalet ve Dışişleri Bakanlıkları pkk nın uyuşturucu kaçakçılığı ile finanse olduklarını raporlamıştır.

    Paris Kriminoloji Enstitüsünün pkk nın kürdistan işçi partisi karavanında uyuşturucu ticareti yaptığını belgelemiş ve kanıtlamıştır.

    Der Spiegel dergisi pkk nın 8-12 yaş arasında ki çocuklara uyuşturucu satmış veya sattırmış olduğunu belgelemiştir.

    Farklı ülkelerin polis raporlarında türkiye üstünden geçen uyuşturucu trafiğinin, %94.67 si ya pkk ya üyesi yada bunlara bağlı kişiler olduğunu kanıtlamıştır.

    ben daha sayarımda bazılarının yüzü yılan derisine döndüğü için pek utanmaz ve idrak edemez.

    şu koca türkiyede kaçakçılığı,vergi kaçaklığı bile dahil, kimin yaptığını yedi düvel bilir, ama utanmadan susmak yerine bir de bok atmıyorlar mı, ilginç bir yüzsüzlük seviyesi.

    www.exkutupsozluk.com/...

    boyunuzdan büyük sözler söylemeyin, altında kalırsınız.

    (bkz: seni çöpe atacağım poşete yazık)
  8. 8
    kendine sembol olarak iti seçen hareketin bir ferdidir.
  9. 9
    Kurda it diyenleri rahatsız edendir.

    Milli sembole it diyen itleri ifşa eder.
  10. 10
    Kimi zaman milliyetçi, kimi zaman laik, kimi zaman dindar vs olanların "sembol olarak iti seçenler" diye nitelendirdiği kişiler.

    Önce sen ne olduğuna karar ver, bukalemun gibi her gittiğin yerde şekil değiştirme. Ondan sonra gel burda bu adamları eleştir.
  11. 11
    www.facebook.com/...
  12. 12
    götçü.
  13. 13
    genelde götçü olan insandır.

    edit: la olum ne eksiliyonuz. ne kadar ülkücü tanıdıysam hepsi ağır ibne çıktı. gerçekler bunlar kabullenin. zaten sürekli erkekli ortamlarda takılmalarının başka bir açıklaması olabilir mi tam en verimli yaşlarında.
  14. 14
    genelde bu sıfatla müsemma olmayanların sahiplenmeye çalıştığı sıfat.
    ha bu durum ülküyü değersizleştirmez ama insanların gözünde erozyona uğratır işte.
  15. 15
    bilgilisine lafım yok. kendileri ile konuşmayı ve bilmediklerimi öğrenmeyi de çok severim. lakin ne yazık ki bu dava olmaktan çıktı sanırım. tamda aşağı tanımdır ülkücü bu ülkede.

    çay ocaklarında takılan. abicilik oynayan. dayı demekten hoşlanan. kavgalara ülküdaşlarını çağıran., okumayan, araştırmayan ancak çok bilen.
  16. 16
    kasaba ilericisi solcularının da cüheylan olanlarının üzerine gittiği ülkücülük ideolojisine benimsemiş kişilere verilen ad, kendileri de aynı bokun laciverdi ama farkında değiller.

    en basitinden bu kasaba ilericisi solcular solculuğu ulusalcı anlayıştan uzak zannedip benim milletim falan yok yea derler ya da bölücü etnik seviciliği yaparlar. halbuki ulusalcılıktan ayrı bir solculuk düşünülemez.

    konu hakkında güzel bir makale
  17. 17
    twitter.com/...
  18. 18
    sıkışınca herkes feryad ediyor: "vatan elden gidiyor, nerede bu ülkücüler? " ama sandığa gidince bir türlü üç hilali bulamıyorlar. işte ülkücüler orada... oy pusulasında.

    ver oyunu boz oyunu.
  19. 19
    oksimorondur.
    ülkü = amaç, hedef, ideal
    ülkücü = hayatta hiçbir amacı, hedefi olmayan, boş beleş, gereksiz tip.
  20. 20
    Şöyle bir güruh.

    twitter.com/...
    • Çok doğru xd
  21. 21
    ülkedeki katiller ve mafyaların yarısından fazlasının kendisini tanımladığı sıfat.
  22. 22
    Ocakçı kavramından ayrı düşünüyorum. Idealist demek. Türk'ün idealist olanı yani. Şimdi zaten birçok eski ülkü ocakları üyesi bu ocakçı kimliğini geride bıraktı fakat ülkücü kimliğini bırakamıyor, bırakmıyor. Onlarla da bi türkeş noktasında anlaşamıyorum gerisi tamam. Ama seküler bir duruşları var artık. O noktada seviniyorum. Fakat yine de sekülerliğinin altını fena çizen türkçülük, ülkücü geçinenleri öyle veya böyle kusuyor. Sol nasıl fraksiyonlara ayrıldıysa (ölümlü dünya) türk milliyetçiliği de öyle. Şimdi ise kalitesiz bir düşmanımız var. Evet, düşman. Siyasal islâmcılar. Mehmet âkifvari birisi kalmadı, islâmcılar da diyebiliriz (tek istisna gördüğüm kadarıyla sezai karakoç ki o da köy enstitüleri görmüş adam). Ve ben tüm bunları sahilden yazıyorum. Denize girmek şöyle dursun, sahilde içiyorum. Bilinçaltım bana emrediyor resmen: mhp'yi bırakan ülkücüleri de kabul gör. Hava güzel. İşte böyle durumlarda atsız'ın dediği gibi insanın merhameti artıyor, kötü hatıralar bırakan dostlar bile güzelleniyor.

    Ek: işte tam böylesi bir anda eski bir dostumu affetmişim. Bu ayıkken yapamayacagım bi iş. Dünya işte bu kadar.
  23. 23
    Bu ülkedeki en büyük sorun.

    Akp bir tabanı olmayan partiydi. Önce bu desteği ne istediler de vermediklerde buldu. Sonunda onlara istemedigini vermediginde ki bu mit başkanı idi olay 15 temmuzlara kadar geldi.

    Sonrasında ülkede en çok kullanılabilecek kitleyi buldular.

    Ülkücüler.

    Tabanın büyük kısmı dünkü boklari unutacak çıkarı için anasını satacak bir kitle. Liderleri 3-4 ay önce küfrettigi adama bunu yalayin dedi bunlar da yaladı.

    Yalamayanlarin bir kısmı yer bulamayanlari iyi parti oluşumunu kurdu ya da dahil oldu. Onların bile sonu malum şu anda. Genel başkan yardımcısı olmayınca yol arkadaşlarını sattı.

    MHP'de devam edenler reis Kurt işareti yapınca keyfe geldi. ortak düşmanımız hdp dediler çünkü akp hdp ile ittifak olamadı beğenilmeyen hdplilerin bile hayır diyecekleri kilit noktalar mevcut. hdpliyi geçtim fetö bile hayır diyebiliyor düşün xd. Ülkücülerde o omurga yok.

    Sonuç olarak bugün kendilerini iktidar ortağı zannediyor bu kitle ve tebasi. Gel gelelim sadece kullanılan akilsizdan başka bir şey yok gerçekte.
  24. 24
    Çok afedersiniz içlerinde fazlaca oğlancı barındıran güruh. Hilal bıyıklarıyla asarım keserim namusluyum diye gezip her türlü pisliği taşıyorlar.