kayıt

zeynep bastık ceylan ertem melek mosso kalben

  1. 1
    sesleri müzikleri güzel olsa bile kitleleri nedeniyle dinlediğini söylemenin cesaret istediği dörtlü.
  2. 2
    x performance hall ismindeki mekanların vazgeçilmez isimleri. sahneye saat 22:00 gibi çıkıyorlar genelde.
  3. 3
    Hangi ortak noktaları gerekçesiyle mıncırdığımızı anlayamadığımın dörtlüsüdür. Teki pop söylüyor, diğeri türkü, beriki caz yapıyor, öbürkü rak! Amları var diye mi aynı başlıkta bu arkadaşlar acep?

    Neyse... Zeynep bastık'ı hiç detone olmaması nedeniyle severim ancak son dönemde fazla ticari takılmaya başladı. Felaket seviyesi iyiydi aslında. En fazla o kadarı...

    Ceylan Ertem türküleri bokunu çıkarmadan modernize edip piyasaya süren Kubat sırayla kitlenin en taşaklı isimlerinden tabii... Götü başı başka yönlere seyirmezse Bu alanda kısa zamanda bir numaraya oturur.

    Melek mosso'nun müziği gerekli anlarda tüketilir bir müzik. Gelişigüzel güzel her anda dinleyemiyorsun. Önce havasını yakalamak gerekiyor. O da bizim memlekette kolay olmuyor. Haliyle melek mosso da uygun zamanları bekleyecek.

    Kalben tırt.
  4. 4
    neden bu dörtlü toplandı ben de anlamadım ama kendimi bildim bileli ceylan ertem dinleyen bir insan yavrusu olarak söylüyorum, hepsini tekte tokatlar. ^^
  5. 5
    ne yaparlarsa yapsınlar bu kulakların dinlemeyeceği 4lü. şahsen sesleri şarkıları kötü de diyemem ancak benim hiç hoşuma gitmiyor. yine de kendilerine has tarzları, sesleri var dinleyen dinler..
  6. 6
    hepsi birbirine benziyor gibi. eski sarkIlarI coverlayIp 'oo farklI bir soluk getirdi' diye takdir goren hanImlar butunu.

    kalben'in guzel sarki sozleri var kendi yazdIgI ama yine de onu da dinlemem.
  7. 7
    (bkz: şımarık sesli akustikçi kız furyası)