kayıt

yazarlara exxen üyeliği aldıracak tek şart

  1. 1
    şampiyonlar ligi'nin exxen dışında televizyonda bir yayıncısının olmamasıdır.
  2. 2
    Bedava olması bile almamı sağlamaz gibi geliyor.
  3. 3
    (bkz: khk)

    Başka türlü üyelik alacağımı sanmıyorum.
  4. 4
    sixxeniz almam. denemeye kalkmayın sakın, mazallah kestaneyi de çizdirmeyelim.
  5. 5
    exxen satın alacaklara ab pasaportu verilmesi. saniye düşünmem..
  6. 6
    Uygun fiyattan sunması. Fiyatlar uygun olduktan sonra her şeye alıcı bulunur.
  7. 7
    Şu sıralar alırsam tek leyla ile mecnun için alırı gibi geliyor ama bir kaç bölümün yorumlarını okuyarak sonrasında karar verebilirim.
  8. 8
    Acun'a gıcıklığından falan bu exxen'in üyeliğini almayanlara gerçekten çok gülüyorum. Daha evvel de söylemiştim; zannedersin acun Eloğlu da Netflix babalarının oğlu anasını satayım? Hani, "bana hitap eden bir şey yok," deseler, öp de başına koy. Yok, bizim memleket ahalinin üretimi ya, illa ki engel koyacak önüne.

    Sonra derler ki, Türkiye'de neden bilim adamı yetişmiyor? Ulan zannedersin ki yetişse millet bilimine bakacak adamın! İlk bakılacak yer, hangi partiye oy verdiği, kimlerle takıldığı... Hele ki rakıyla pozu olmasın, camiye girip çıkmasın! Anında taraflardan teki afaroz eder yeminle...

    Acun'la ilgili görüşüm açık. Çok saygı duyuyorum. Bu devirde böyle bir işe kalkışmak deli cesareti. Daha da başarılı olmasını, daha daha kaliteli yapımlarla çıkmasını istiyorum. O nedenle bu mevzusunun başından beri üyeyim. Nasıl ki netflix'e üyeysem, Amazon prime video'ya, bein connect'e, YouTube premium'a, Spotify'a, PSN'e üyeysem; exxen'e de üyeyim. Bi'tarafım eksilmez. Sofraya bir tabak daha fazladan koyarız, o kadar. Elimiz yettiğince... en azından üç kuruş da memleket girişimcimize hayrımız dokunur.
  9. 9
    yoktur.

    ben şampiyonlar ligi'ni güzel bir ortamdan izliyorum zaten....
  10. 10
    bana kalsa 404 not found lakin babam az evvel aldI maalesef. niye acuna para verdin diye sitem ettim '35 tl neye vermiyoruz, ben besiktas maci izlemek istiyorum orasI veriyor' dedi.

    boylece cok bir sart aramamIza da gerek kalmadI yani. mis gibi bir exxen aboneligimiz oldu.