kayıt

göbeği açık kıyafetle belediye başkanını ziyaret

  1. 1
    Gerçekten bu olay Türkiye’nin özetidir. Genç kızın başarısı konuşulması gerekirken gündeme gelen olaya bak yahu. İnsan hayret ediyor.

    bir gün sonra gelen edit: Arkadaşlar, burda yapılan yorumları okudukça insan gerçekten hayret etmeye devam ediyor. Giydiği kıyafeti görmesek bikiniyle, mayoyla gitti sanacağız ya. Yok öyle gidilmezmiş yok resmiyetmiş. La havle ya.
  2. 2
    bu hanım kızımızın yaptığıdır. gayet de güzel gayet de rahat modern bir kıyafettir.

    twitter.com/...

    Türkiye simülasyonunda bu tarz banazliklara alıştık ama kızımızın Ekrem başkanın yanına bu kadar rahat gidebilmesi ekrem başkanın kızda yarattığı etkiden dolayıdır bunu da unutmamak gerek.
  3. 3
    işte benim stilim tarzı yarışmalarda yapılan kombin benzerleri ile belediye başkanına ziyarete gitmektir.
    bilmiyorum ben olsam o kombinle starbucks'a giderim mesele, alırım cool lime'ımı ohh harika*

    nasıl bir iş görüşmesine crop top ile gitmemiz garip karşılanacaksa resmi bir kuruma belediye başkanını ziyaret etmeye giderken crop top giyemiz garip karşılanır. yobazlığından eleştirenler varsa bilemem ama yerine göre giyinmek diye bir şey de var.

    bu arada kendisini de tebrik ederim. sonra auuv başarısını konuşacaklarına kıyafetini eleştiriyorlar bilmem ne.
    • tamam canım :))
  4. 4
    Terbiyesizliktir. 2000 yıllık devlet geleneğine edilmiş bir hakarettir. Burası kelli felli adamların iş görüştüğü, devletin yönettildiği bir yer. Fashion tv podyumu değil.
  5. 5
    ibb başkanına projeni göbeği açık da sunmazsın be kardeşim. bu mu yani modern olmayı göstermenin tek işareti? hayır göstereceksin de ne olacak? iş yapın artık yeter da. bırakın artık şov yapmayı.

    şimdi bu ablamız yarın öbür gün bir şirkette önemli bir pozisyonda olduğunda gelen bir müşteri veya iş ortağının boxer ile karşısına oturmasını ister mi mesela? rahatlıksa mevzu en rahatı o çünkü. adam çıkıp "kardeşim sen öyle rahat ediyorsun ben de böyle. problem?" der, verecek cevabın olmaz.

    bu ülkede olaylara bakılan sığ pencereden bıktım usandım. geldim 62 yaşına şu ülkenin normalleştiğini görmeden ölüp gidicem.