kayıt

Özenilen insanlar

  1. 1
    2010 -2015 dönemi üniversite gençliği. Konserler, festivaller güzel günler. Tam böyle internettir dokunmatik telefondur yerini kanıksamış dolar bir buçukmuş falan. Her şeyin kaymağını yediler gibime geliyor.
    Bir de bizim gibi şanslı olamayanlar var.
  2. 2
    Şahsım açısından Çoğu ölmüş insanlardır.

    Yaşayan kimse dengimiz olamaz, eyv eyv.
  3. 3
    Takıntı yapmayıp rahatça yaşayabilen insanlara bazen çok özeniyorum.

    Ben bir şeye takınca o olana kadar uyku uyuyamıyorum, olması için dibine kadar zorluyorum şartları. Yoruyor.
  4. 4
    üzerine kafa yormadan, içinden geldiği gibi yaşayıp kenara çekilen insanlar... eğer öyle olsaydım göz çevremde kırışıklık, saçımda beyaz daha az olurdu belki de
  5. 5
    İnfluencer tayfa. Hem zenginler hem de Reklamlar sayesinde neredeyse herşeyi ücretsiz alıp bide bide ücretsiz tatil yapıyorlar yine. Zengin olup çoğu şeyi ücretsiz yapmak. Güzel lüks.
  6. 6
    Ailesinde büyük sorunlar olmayan, kendi hayatına odaklanabilmiş ve hayatıyla ilgili kararlarına karışılmayan insanlara çok özeniyorum. Çok.
  7. 7
    hep robot kıvamında bir insan olabilmeyi istedim ve bunu başarabilenlere de gıpta ile baktım. işin duygusuzluk, ruhsuzluk ve hissizlik kısmını başardım sayılır fakat eksik olan ve gerçekten halletmek istediğim kısmıysa robot performansıyla çalışıp içimdeki potansiyelin tamamını ortaya dökebilmek. tembelim sözlük vesselam.
  8. 8
    Kendim. Evet yanlış görmediniz kendim. Kendime bazen özeniyorum. Olaylara bakış açımı nerede ne yapmam gerektiğini biliyor olmamı. Nerede nasıl çaba göstermem gerektiğini. Kapıyı gösterdiklerinde bir dakika dahi durmamam gerektiğini biliyorum. Ve bu yüzden kendime özeniyorum. Maşallah kız bana
  9. 9
    gözlerin gördüğü en güzel adada, yani jamaika'da yaşayan insanlara özeniyorum. süper chill bir yaşamları var, agresif 1 tane insan yok ülkede... dünyanın en mutlu ülkeleri listesinde hep üst sıralarda. doğa, pozitif insanlar, barış çubukları, ateş dansları, meditasyon ve gerçek anlamda bu hayatı yaşamak... keyifle... küba'ya yakın olması, keyifle içilen purolar... karayiplere yakın olması, kafan estiği her an gidip hamak kurmalar... bu hayatta her şey mümkünmüş gibi hissettiren bu ülkede yaşayanlara çok ama çok özeniyorum. en büyük hayalim oraya yerleşip onlardan biri olmak.