kayıt

Tanıdığın sandığın insanı aslında tanımadığını fark etme

  1. 1
    Ayrıldığım erkek arkadaşım sayesinde yaşadığım olay. 8 ay tanımak için yeterli süre olmayabilir belki ama bayağı büyük aydınlanma yaşadım. Aslında büyük teşekkür etmem lazım allah kurtarmış yemin ederim. İnsanın kendisini olduğundan ultra üst kaliteli anlatıp çin malı çıkması da ayrı bir olay. İlişkinin başında üstüne basa basa saygı çok önemli diyip tartışmayı bilmediğini sadece küfürler hakaretler bildiğini ve aslında 22 yaşında değil de 2 yaşında olduğunu fark etmem 8. Ayın sonunda oldu. Geç olsun güç olmasın derler. Tabi ne kadar erken o kadar iyi.
    Bu kadar geç fark etmemin diğer bir nedeni manüplasyon yeteneğinin ileri seviyede olması. Benden uzak allaha yakın olsun böyle insanlar iyiki de fark etmem için mal mal davranmış. Teşekkürler hayat.
  2. 2
    aaaa bunları buraya kim koymuşşş!!? diye hayatımdaki yerini sorgularım
  3. 3
    Çok da meh bir şey değildir. Sizi tanıdığını sandığınız insanların tanımıyor olduğunu fark etmek kötü bir durum..
  4. 4
    Bazen bu bizatihi kendiniz olabiliyor. Bi bakıyosun ana avrat söver gibi ağzında bozuk bi plak. Aynı yerde takılı kalmış Vrrak vrrak vrrak... Bu gece çok sövdüm diye yarrak yazmak istemedim daha.
  5. 5
    Tanıdığımı sandığım kişilere ilişkin öngörülerim %99,9 doğrulanır ama tabii bazen yanılıyorum, bu da son derece keyifsiz.

    Aslında bu tanımamaktan değil de belki de sürekli değişim içindeki bizlerin bazı durumlardaki yüksek hızındandır.

    Aylar ya da yıllarca zaman geçirilen insanı tanımamak güç ya da birinin kendini gizlenmesi bu süre boyunca ama bazen, sebebi nedendir bilmem, tanınmasını güçleştirecek değişimler geçirip farklı biriymişçesine davranabilirler.

    Bu noktada kesinlikle "nasıl da tanıyamamışım" suçlamasını doğru bulmuyorum. Kimi tanıyoruz ki cnm?
  6. 6
    aslında gayet iyi tanıyorsun ama içten içe kötü olduğunu bildiğin özelliklerine tolere ediyorsun. edememeye başladığında "nasıl da tanıyamamışım" savunması yapıyorsun kendine.
    • Tolere etmekten ziyade kullanmaya devam etmek için görmezden gelme
  7. 7
    herkesin düşebileceği bir yanılgı olarak gördüğüm durum. insanlar bazen kendini karşısındakine olmadıkları veya olmak istedikleri gibi biriymiş gibi sunabilir. bunu insan psikolojisi olarak normal karşılıyor ve karşısındakileri bunlara yem olan enayiler derneğine davet ediyorum.

    -ölene dek babasına dahi güvenmeyecekler derneği başkanı
  8. 8
    bir insanı tanıdığını zannetmek baştan bir hatayken yine de pratikte durumun farklı olduğunu kabul ederek ve insanlara olduğundan farklı davranma hakkının verilmesi gerektiğini de ekleyerek kötü hissettirdiğini kabul ettiğim olaydır.
  9. 9
    İstisnasız iki oyuncuyla oynanan bir oyundur. O tanınma samimiyetini, gavurun intimacy dediği şeyi hak etmeyen biri ve bir ağzı açık hayran budalası.