kayıt

kadınlardaki erkeğe köle olma güdüsü

  1. 1
    öyle ya da böyle kendini belli eden olay. kendilerine kötü davranan erkeklere bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapmazlardı yoksa.
  2. 2
    bir erkeği sevmeyi,ona güvenmeyi,sadık olmayı ve bunun gibi güzel şeyleri kölelik güdüsü olarak anlayan sığ mantıkların beyanıdır.

    ve daha sonra bu gibi şeylerin aslında o erkekler için çok fazla olduğunu anlayan ve gitmek isteyen kadınlara üzücü şekilde kaba kuvvet kullanan mantıklarda bu mantıklardır..
  3. 3
    olmayan şeydir. tam tersi erkeği kendilerine köle etme güdüleri vardır. ve siz bunun farkına bile varamazsınız. kendi isteğinizle yaptığınızı zannedersiniz. acı ama gerçek.
  4. 4
    Nasıl biz rabbimize köle oluyorsak onlar da bize köle olmak ister. Tabi öyle erkek de yüzde 1
  5. 5
    İslamiyet ile harmanlanmış ataerkil toplumun etkisidir.

    Küçüklüğünden itibaren bir kadına erkeklerin önünde kul köle olması gerektirdiği düşüncesini dayatırsanız o da bunu gayet normal bir durum olarak görecek ve sorgulama gereği duymaksızın 'olması gerekeni' yaptığını sanacaktır.

    Neyse ki avcı toplayıcı düzenden çıktığımızı ve insanların kaDın-erkek ayrımı olmaksızın eşit olduğunu anlayıp bilinçlenmeye başladık.
  6. 6
    hoş bulmadığım bir güdüdür. karşımdaki kişinin sadece ayak bağı olduğunu hissettirir. kadın da yumruğunu masaya vurabilmeli, fikrini ve düşüncelerini hem dile getirebilmeli hem de savunabilmeli. yarın bir gün bir şey olup da ayrılınca yoluna devam etmeyi bilmeli.
  7. 7
    Sizi tek yumrukta allahınıza ulaştıracak onca kadin tanıyorum. Erkeklere köle olmak istemek mi ben buna götümle gülerim işte :d lütfen mağaraniza dönünüz rica ediyorum ve bir kadın olarak böyle bir iç güdüye sahip olmadığımızı söylemek isterim. Biz kadınlar aksine özgür olmayı, kendi başına kararlar almayı, kimseye hesap vermemeyi isteyen varlıklarız. Bunu yapamayan kadinlarımız da var evet ama onlar ataerkil zihniyetr sahip ailelerin çocukları veya bastırılmış,hor görülmüş kadınlar ve bu kadınlar kendi ayakları üzerinde durabildikleri ilk anda ise bu baskıdan kaçıp kurtulmak isterler.