kayıt

Sözlük yazarlarının kendini eleştirdikleri özellikleri

  1. 7
    Şu an aklıma geleni bazen kibirli davranmam. Yani özellikle böyle olayım demiyorum ama gözlerimi kısarak karşımdakine bakıp aşağılayıcı bir tutum sergiliyorum.

    Çok ayıp ve yanlış olduğunu düşünüyorum sonrasında.
  2. 6
    Neremden başlayayım bilemedim. Kendimde sevdiğim bir özellik var mı ondan bile tam emin değilim. Bana göre her şey, çaba harcandığı sürece daha da sorunsuz hale getirilebilir. Ama ben çaba falan harcamıyorum. Bu yüzden kendimden haz etmeme konusunda sonsuz bir döngüye girdim. Tabi şunu da araya ekleyeyim; ben kendimden haz etmiyorum ama başkalarını hiç sevmiyorum aq. Herkes benden de mal. O yüzden başkalarına bakıp hayranlık falan duymuyorum. Günün sonunda galiba tembelliğim en çok eleştirdiğim özelliğim. Hoşuma gitmiyorsa kılımı kıpırdatmak eziyet geliyor bana herhangi bir konuda.
  3. 5
    Bu aralar alakasız detaylara takılıyorum.

    Sanki başka derdim yokmuş gibi kendime dert edinip detaylara dalıyorum. Kendimi Frenlemem lazım.
  4. 4
    Bir anda sinirlenip kısa sürede sakinleşiyor olabilmem. Öfke problemimi minimuma indirdim zamanla ama daha da azaltmam gerekiyor.
    • sen benim şiirlerimden uzak kalmışsın hoca.
    • Gönder gelsin zapel krdsm
    • bana beş dk müsade..fena oldum.. ilham geldi.
    • Guzel hatrin icin 10 olsun. Tanidiksin diye.
  5. 3
    iyi kalpliliğim ve herkesi kendim gibi ... şaka şaka. Tahammül seviyem çok düştü, artık öylesine bir hal aldım ki hayatıma yeni girip de tutunabilmiş pek bir insan yok. Çoğu eskiden beri olanlar ki onlar da çok eskiye dayanmış bir ilişki olmasından kaynaklı galiba. Şu an yeni taşıyor olsak büyük ihtimal onlarla da iletişimi keserdim. İyice bencil, yalnızlığa alışmış biri oldum çıktım. Memnun değilim ama bu konuda bir şey yapmak da içimden gelmiyor.
    • Güzel kaliteli bir yalınlık. Önümüzdeki yıllarda artacak herkeste
  6. 2
    Yazarlarımız diye genel bir durum yok.

    www.exkutupsozluk.com/...
  7. 1
    kısmen ya da tamamen doğru olmadığının farkında oldukları özellikleridir. tezcanlıyım kimi zaman iyi olsa da (hiç geç kalmamak) kimi zaman da bunaltıcıdır, özellikle karşı taraflar için... *