kayıt

prens harry'nin kadın uğruna kraliyet reddetmesi

  1. 1
    Şahsımı şok eden olaydır.

    Sonradan araştırınca nenesi annesinin ölümünden sorumlu tutulurken bunca zaman orada yaşaması şaşılır hale gelmeli diye düşünmüştüm.
  2. 2
    Salaktır. Kekoluktur. Ulan kaç tane savaş çıkmış, kaç tane ülke yıkılıp kurulmuş kadın uğruna. Hâlâ aynı meseleler için kekoluk yapıyorsunuz koskoca prens de olsanız.
  3. 3
    Hanımcılığın dünyadaki top noktasıdır. Sevgili prensimiz harry annesi life style idol olan lady diana’nın ölümüyle şüpheli ilişkisi olan nenesi kraliçe elizabeth’ e yıllar boyu boyun eğmişken veya öyle görünüyorken aynı annesi gibi royal family’ ye aykırı bir gelin getirip herkesi şok etmiş ve her daim eşinin arkasında durarak adamlığın tabiri caizse kitabını yazmıştır.

    Açıkcası her zaman abisini daha baskın kendisini daha pısırık görürken abisinin aksine dimdik durup eşini royal family adetlerine yem etmemiş ve asssslanlar gibi aileden çekilip eşiyle gönüllerince aileyi kudurtacak bir hayat yaşamaya başlamıştır.

    (bkz: Bir elin beş parmağının bir olmaması)
  4. 4
    elizabeth'den bıktığının göstergesidir.

    hangi elizabeth'den bıktığı konusunu temiz yürekli yazarlara bırakıyorum.
  5. 5
    Hem nenesi annesini öldürttü hem bir de kurallardan sıkılmış olabileceğini düşünüyorum. imrenilen bir hayat gibi görünse de özgür değilsin bir kere. En insanî davranışların bile bir kuralı var. Oturması, kalkması, yürüyüşü, gireceği ortamlar, konuştuğu insanlar hep kural çerçevesi içinde olmalı. Bu iğrenç hayatı reddettiği için tebrik edilmeyi hak ediyor.
    • Her türlü iğrençliği özgürce yaşıyorlar. Üstelik üzerini de kolayca kapatabiliyorlar. O kadar da asil ve soylu değiller :D
    • Sanki ailenin içine girmiş gibi konuşuyorsun :d
    • Ayetler var ayetler...
    • Özgürlüğü kendi içlerinde yaşıyor oldukları kesin ama dışarıda hep kuralların içinde sıkışıp kalmışlar.
  6. 6
    görüyorum da kendini en cahil hisseden ve sarf edeceği iki kelime sonrasını düşünmeden ilginç beyanlarda bulunanlar döktürmüş yine. işte bu zihniyetin kahve köşelerinde "yahu adam koca kraliyeti bir am uğruna bırakmış, valla geri zekalı bu" şeklinde tartıştığına da eminim. neyse ki kahvehaneler kapalı da millet kendi iq'sunu kendi biçiyor işte böyle.

    konuya dönecek olursak sussex hanedanına gelen gelmek zordur. bir prenses olan leydi diana bile bu baskıyı fazlaca hissetmişken ünvansız ünlü düşes meghan'ın bile bu işten nasıl bunaldığını tahmin bile edemezsiniz. elti savaşları, kaynana dırdırı ve basının yoğun baskısından ötürü çekirdek ailesinin mahvoluşuna tanık olmak istemeyen prens harry çekerim emaneti sikerim adaleti diyerek biricik nenesine rest çekip kraliyet ailesinden uzakta mütevazi ama mutlu bir hayat yaşamayı tercih etmiştir. bence bu konuda aşırı haklıdır da.

    şimdi omo krol olobölürdööğ diyecek şöhret meraklılarına da şöyle bir cevap verelim, prens harry'nin 2 yaşındaki götü boklu yeğeni cambridge prensi louise bile taht sıralamasında prens harry'nin önünde yer alıyor. ehh kraliyet kanunları gereği tüm aile aynı uçağa binip yolculuk edemeyeceğine göre önündeki 5 kral adayının ölümünü tek tek beklemesi gerekecek. o da bir hayli zor görünüyor. o yüzden bana faydası olmayacak kraliyetin tahtını sikeyim diyerek konumunu terk etmesini işte tam bu noktada haklı buluyoruz.

    bu arada daha güzelim anadolu kaynanasını çekemeyen halkımın, ülkenin kraliçesi olan kaynanasına dayanamayan kraliyet ailesinin tatlış gelinini savunmayışını da tenzih ederim. Pavalı köpeklikten başka bir şey değil bu. O yüzden tam bu noktada hakkı yenen tüm gelinleri savunacağız.

    cahile not: konu ile ilgili belgesel tadında bir kaynak istersen tlc'de kraliyette eltiler savaşı diye bir dizi var, onu izle. bu değil.
    • sinsi gelinler için hamarat gelinleri üzdünüz