kayıt

şaka maka herkesin borsaya girmesi

  1. 1
    şaka falan değildir çevremdeki herkes kripto paralarla oynamakta herkes coin kurdu olmuş anasını satayım.
    • enişte geçen bir btc shortlamışız varya öffff incik incik
  2. 2
    bu ülkede bu ekonomide mecburen yapılması gerekendir. yoksa ne birikim yapabilir insan, ne keyif yapabilir, ne bir şey sahibi olabilir. hiçbir bok yapamaz.
  3. 3
    Ekonomik kriz nedeniyle insanların elinde tuttuğu birikimi değerlendirmek için başvurduğu yol.
    Yoksa bu ortamda elindeki de eriyip gidecek.

    Garibanın yüzü gülür mü?
  4. 4
    salgın koca ülkeyi kışlaya çevirdi. elinde parası olan şartlar nedeniyle harcayamıyor, o zaman parayı kullanıp arttırayım diyor. askerler de böyle yapıyor. paraları var ama o parayı harcayacak ne zamanları ne de imkanları var. bu yüzden borsaya giriyorlar.

    parası olmayanlar da benim gibi tespit çakıyor işte. gerçi parasızların çoğu instagram çok reklam oldu abi ya diye ağlıyordu en son ama o başka bir konu. gidip ona "hayır kardeşim, instagram reklam dolmadı, senin paran bitti." diyemezsin. dersin demesine de ne gerek var şimdi. çok uzattım. bitti.
  5. 5
    biraz argo bir cümle olacak bunun için özür dilerim ama herkes borsaya girdiyse muhakkak borsa da herkese girecektir.ytd *swh
  6. 6
    Arkadaş çevrem de borsaya bodoslama daldı ve beni de bu kuyuya çekmeye çalışıyorlar. Bilerek girmiyorum çünkü biliyorum ki o kuyuya düştüğüm an manyak gibi saat başı kontrol ederim, takıntı haline getiririm. Ama bir yanım da istemiyor değil...
    • Vazgeç manyak olursun valla ciddiyim.