kayıt

çocukken sende yok diye üzüldüğün şey

  1. 9
    çok şey var ama en çok üzüldüğüm şey bir milyar dolarımın olmamasıydı. fark ettiğimde kahrolmuştum. hala acısı var içimde.
  2. 8
    bu başlığı kaç gündür görüyorum düşünüyorum da her gördüğümde ama yok be hiç üzülmedim bir şeye.

    burdan zengin çocuğu imajı oluşmasın normal bir aileydik de pek gözüm olmadı hiç böyle şeylerde hala da öyleyim ama o zamanlar sevdiklerim yanımdaydı onların sayesinde her şey güzeldi. ilk külahta hazır dondurma yediğimi hatırlıyorum hala tadı damağımda bu dünyadaki en sevdiğim insanla beraber yemiştim. o yememişti canım istemiyor diye ama şimdilerde anlıyorum ki pahalı diye yemezdi öyle şeyler ama benden sakınmazdı hiç. bi kere bakkalda şu toybox gibi olan şeylerden istemiştim beşyüzbindi galiba pahalıymış be dediğini duydum ama gitti güle güle aldı.

    şimdi ise sadece yiyorum içiyorum ama ne bileyim kıymeti yok be valla yok. sevdiğiniz yoksa gerçekten hiçbir şeyin kıymeti yok. sadece insanın egosunu okşuyor sahip olduklarımız. aha ben bunu alabiliyorum demekten öteye gidemiyor. al gözüne sok işte ruhsuz tatsız eşyaları.
  3. 7
    Alamayacağımızı bildiğim için hiçbir şeye heves etmezdim, o yüzden de benim olmayanlara çocuk aklımla bile üzülmezdim.

    ama tek bir şey aklımda kaldı; bir gün annemle gezerken kırmızı bir ayakkabı görmüştüm, alamadık. O ayakkabıyı hiç unutamadım.
  4. 6
    Kardeş.
    Herkesin kardeşi vardı benim yoktu. Üzücü 1 şey.
  5. 5
    arkadaşlarımın çoğunun uzaktan kumandalı arabası olurdu.
    ama benim yoktu...
  6. 4
    Scooter. Bazı kızlarda görürdüm çok özenirdim ama hiç olmadi. Mahallede hâlâ görüyorum. İster istemez yanlarına yaklaşıp " bir tur binebilir miyim " diye sormak geliyor içimden.
    • sözlükçe para toplayıp sana bir elektrikli scooter almamız yok mu?
    • ben de bunun için çok uzun süre ağlamıştım. almamıştı vicdansızlar. sonra baya sonra karnem hepsi pekiyi olunca almışlardı gözyaşım pıt
    • sana da alalım be.
    • çok sevinirim, almış olmak için kofti bir şey almışlardı. insan almışken iyisinden alır :(
    • Olabilir mi öyle bir şey lütfen olsun çünkü:(
  7. 3
    hiçbir şey gelmiyor aklıma. demek ki her şeyim vardı. ya da -bugünümüze şükür- deyip geçiyordum belki, kim bilir.
  8. 2
    akülü arabaydı. tabii o zamanlar şimdiki kadar çok ve çeşitli oyuncaklar yoktu ve olanların içinde en lüksü buydu. şimdiki zamanda çocuk olmak istemezdim zira özenecek çokça şey mevcut.
  9. 1
    haysiyet xd. şaka şaka bilgisayar diye dolduracagim anketimsi.