kayıt

28 şubat 2021 canelo yıldırım maçı

  1. 1
    cdn.ntvspor.net/...

    türk profesyonel boks tarihinin en büyük maçıdır.

    ilk olarak wbc resmi instagram sayfasından duyuruldu. ortada WBA ve WBC gibi dünya süper orta sıklet kemerleri var. maç s sport plus da sabaha doğru başlayacak gibi duruyor.

    yorumuma gelirsek..
    k.o ya da t.k.o ile canelo 6. roundu görmeden indirecek avni'yi. bence avni yıldırım cumhuriyet tarihinin en iyi boksörü. muadili olmadı türkiye açısından. ama şu an kendi sıkletinde canelo'yu mağlup edebilecek kimse yok. işin ring iq'su, kafa ve ayak hareketleri, distans, deneyim, psikoloji kısımlarına girmiyorum.
    (bkz: ytd)

    leonidass'ın yorumlarını dört gözle beklediğim maç ayrıca.
    • ya avni’nin çok büyük talihsizliği işte. karşısındaki canelo. ama bu seviyede bir ünvan maçı gerçekten müthiş bir olay. boksun asıl döndüğü sıkletler bunlar. eğlenmek için heavy izlersin asıl boks için bu sıkletleri.

      bir de bayern karşısında kendi oyunumuzu oynayacağız diyen anadolu klubü gibi davranırsa sekiz yer. kuralına uygun oynayan bayern’e dört gol atıyor, sekiz yese de dört atıyor. kazanma şansı gerçekten yok ama bir şeyler yaparsa o bile kafi.

      meksika boksunun en saf haline karşı hele, hiiiiiç şansı yok. meksika’nın biraz güçlü lobisi olsa tüm şampiyonlar oradan çıkacak zaten.

      bu canelo’ya lucky punch da işlemez zaten.

      göklerden bir şeyler gelmesi lazım avni için. avni bu maçı alsın, göklerde bir kuvvet olduğuna inanır imana gelirim o kadar diyim.
    • sağlam kafayla yorum yapayım diye beklesim

      kesinlikle. real shit denen nane bu sikletlerde dönüyor.
      lobi için hiç bir şey diyemiyorum. ama yakındır onlar da çörekleniyor iyiden iyiye. ekseriyetle canelo ile bu adımı cidden ileri attılar.
      avni için lucky punch'dan ziyade lucky day lazım gibi.. o maçtan kazanarak çıkması her şey bir yana, teknik söz konusuyken -adeta-imkansız.

      son cümlene de +1 diyorum.