kayıt

26 ocak 2021 erdil yaşaroğlu savunması

  1. 1
    Sözlüğümüzü de sıkıntıya sokan karikatürcü arkadaşın savunma metnidir. Yeni dönem Türkiye'sine uygun şeyler yazmış ve dün gündem olan kadına yalancı itibar zedeleme projesi demiş.

    twitter.com/...

    İlgili öğretmenin cevap videosu da budur
    mobile.twitter.com/...
    • 2. Link patlamış
  2. 2
    floodu okudum, videoya da baktIm ve bilemiyorum altan. kimse cIkIp da yogurdum eksi demez, herkes kendini haklI cIkarmak icin ugrasIyor.
  3. 3
    Gizli yanıtlar bölümünde öğretmen gibi aynı durumdan muzdarip olan kişiler yer alıyor. Anlaşılan bir çok kişi aynı sıkıntılı duruma düşmüş.
  4. 4
    buna çok benzer bir durumla seneler önce metallica'da karşılaşmıştık. yaklaşık 80 milyon insanın kullandığı da şarkı indirme sitesi napster'ı mahkemeye vermişler ve kapattırmışlardı. bu sayede milyonları bulan hayran ahali ile papaz oldular.

    bu herif ve beraberindeki diğer açlar da muhtemelen bu metallica hadisesinden feyz alıp çoluğun çocuğun cebindeki üç kuruş paraya göz koymuşlar. kaldı ki metallica bile bu kadarını yapmamıştı.

    söylenecek laf yok. şu yaptıkları açlığı yapacak adamı 8 milyar dünya nüfusu içinde arasan da bulamazsın. feci bir akıl tutulması...

    mazeretleri de mazeret değil. ticari amaçlı kullananlara yükleniyoruz diyorlar. ticari amaçla kullansa ne olur amk? zannedersin pazarda don atlet satıyorlar. enikonu internet sitelerine üye çocuklar paylaşım yapmış. yav sen paylaşılmasın, yaygınlaşmasın, konuşulmasın, bahsedilmesin diye mi çizdin bunları? bal gibi de herkes tarafından paylaşılsın istedin vakti evvelinde. yeterli kalabalığı yakalayınca da milleti sağmaya başladın.

    ya yapıyorsun, ediyorsun; bari yalan söyleme, itiraf et de en azından çizgine sahip çık. zaten artık senden sanatçı manatçı hak getire de bari en azından eğri büğrü de olsa alıştığımız standart yurdum ticaret erbabından sayardık.