kayıt

Diyanetin evlenme niyetiyle nude tavsiye etmesi

  1. 1
    İslam'ın her geçen gün daha aydınlık yüzünün ortaya çıktığını göstermiştir. Kadın da bakabilir yani 8 santim yüzünden ayrılabilir. Güzel fetva.

    twitter.com/...
  2. 2
    bir kesimin gozunde nude atmayI mesrulastIrabilir. yoksa atan zaten atIyor.
  3. 3
    göster ama elletme benzeri bir yaklaşım.

    bu da diyanetin kıyağı olsun, unutulmasın.
  4. 4
    eski nude'lar son güncelleme ile caizleşti yani. ohhh beee, beni cehenneme götürebilecek yegane günahlarım daha tövbe etmeden silindi demek ki. diyanete ödediğimiz vergilerin karşılığını almaya başlıyoruz sonunda.
  5. 5
    "Fikir verecek ölçüde" çok ucu açık bir ifade olmuş. Bu ifadenin ucunu tesettüre davet ediyorum. Böyle olmaz.

    Oldu olacak Manavdan meyve sebze alır gibi yoklayalım birbirimizi. Ya da deneme sürümü sevişmelerimiz olsun. Deneme sürümü sevişmeler... dize gibi oldu. Ve ben ayın şavkından yüz bularak veriyordum ağzına ağzımdaki dişleri. Bunlar boş iş bunlar.
  6. 6
    64.media.tumblr.com/...

    tr.euronews.com/...

    ihtiyaca yönelik tavsiyedir. gebze'de bulunan veri merkezi nude dolmuş belli ki.
  7. 7
    Böyle bir tavsiyenin yapılıp yapılmadığı ne kadar doğrudur bilinmez ama çelişkili bir durum olduğu kesin.

    Evlenme niyetinde olanlar derken evlenmeye kesin karar vermemiş ama evlenmek isteyen kişilerin kastedildiğini düşünüyorum. Beraberinde İslamiyet'in zinaya yaklaşmama emri aklıma geliyor ki mahrem yerine bakmak tahrik edici sayıldığından zinaya yaklaştıracak bir eylem olarak nitelendirilmesi gerekir. Bu durumda bakmak haramdır. Halbuki evlenme niyeti varsa bu bahane ile bakılabilir olarak söylenmiş, peki ya kişi evlenmekten vazgeçer de cinsel ilişkiye yönelirse ya da ağırlıklı olarak cinsel güdüler dolayısıyla (yani herhangi evlilik planı yapmadan) evlenirse bu bahsettiğim durumlar haram olmaz mı? Zinaya girmez mi? Peki ya evlenmeye karar vermiş ise baksa da bakmasa da nikah sonrasında cinsel ilişkiye girmesinden yana sakınca olmadığından bu eylem anlamsız olmaz mı? Diyelim ki baktı, nikah olmadığından yine zinaya yaklaşmak olmaz mı?

    Ne diyelim? İmam işerse cemaat...
  8. 8
    diyanet'in yeni önerisi.
    evlilik gibi ciddi bir müessese mahrem yerini görmediğiniz insanla kurulamayacağından biraz da olsa bakmamızı öğütlüyor, nude'ları günah kapsamından çıkarıp genç neslin dinle bağını güçlendirmeye çalışıyor helal olsun.