kayıt

Tuba Büyüküstün'ün Sefirin Kızı dizisinden 3 milyon tl alması

  1. 5
    asgari ücret alsaydı haber değeri olurdu da... nihayetinde tuba büyüküstün isimli vatandaş insanlar tarafından tanınıyor ki üç lira beş lira kazanıyor diye başlığı açılmış buralarda... en nefret ettiğim şeylerden biri de bu işte... haketsin ya da haketmesin; insanları ciddi paralar kazanacakları konumlara getirip sonrasında da neden o paraları kazandığını sorgulamak! e yapmayaydınız madem? meşhur etmeyin insanları? bırakın sokakta mendil satsın hoşunuza gidecekse? ne istendiğini de anlamıyorum ki?

    sınır gelir ne olacak onu belirleyelim madem... geçmişi bırakalım, ileriye bakalım, çözüm odaklı olalım amk... şimdi bu kadın kaç para kazanırsa onay vereceğiz yaşantısına? 3 bin lira alsa yeter mi misal?

    ayıp amk...
  2. 4
    Amk 3 milyona şehrimin yolları yapılırdı be.
  3. 3
    bu diziye tahammül edip izleyebilen var mı gerçekten? bana arada bi denk geliyor 10dk bakışıp ağlaşıp ayrılıyolar. kanı çekilmeden izleyebilen cindir. ha konunun tuba büyüküstünle alakası yok. ben kutup sözlük bi boku beğenmeyen timinden meyveli turta.

    tuba büyüküstün güzel kadın orası ayrı. iyi günler.
  4. 2
    Çok güzel 1 hanımefendi olarak sadece güzelliğin para ettiği dizi sektörümüzden yaralanmıştır. Dizilerde mantık ya da sanatsal beceri aramadığımdan şaşırmadım.
  5. 1
    yine çenemizi yoracak gelişmelerden biri.

    twitter.com/...