kayıt

24 ocak 2021 beşiktaş göztepe maçı

  1. 1
    19:00'da başlayacak 21. hafta maçı.

    salaktan jk...bu takımın yapacaklarını kestiremiyorum.
  2. 2
    kapanıyoruz kazanıyoruz, kapanıyorlar açıyoruz, açılıyorlar öldürüyoruz... her türlü kazanıyoruz. herkes formda. takım kenetlenmiş durumda. ulan bu takımın en çok para kazanan ama en kaprisli oyuncusunu bile takımın en yeteneklisi olduğu için kazanmaya çalışan bir takım oluştu şu an. bunun ötesi yok. bu hafta da basıp geçeceğiz, olmazsa haftaya basıp geçeriz. şampiyonluktan emin olduğum için fazla konuşmam gerektiğini düşünmüyorum. mutluyken konuşmaya gerek yok.
  3. 3
    Bjk'nin alacağı maçtır. Astımım olduğu için maç sonrası sözlükten çıkacağım.
  4. 4
    Ünal hocamızın göztepe ile ilk maçıdır.
    Güzel bir oyun oynatıp hakkı ile mücadele etsinler de güzel bir maç seyredelim.
  5. 5
    Ünal karaman hocamın istiklal marşı okunurken takımı bayrağa döndürerek ilk etkisini gösterdiği maç. alandayız...
  6. 6
    aşağıdaki pozisyona penaltı çıkmayan maç. bırak penaltıyı göztepe faul yaptı dedi burada maçın hakemi. sergen ağlamaya devam ettikçe meyvesini veriyor.

    twitter.com/...
  7. 7
    Beşiktaş jk bu maçta aldığı üç puanla birlikte yirmi yirmi bir sezonunun ilk yarısını kırk dört puanla lider tamamladı. darısı sezon sonuna.
  8. 8
    kazanma repertuarımıza maç çevirmeyi de ekledik sonunda. hakem art niyetli bir yönetim sergiledi, beşiktaş'ı germek için elinden geleni yaptı ama harika bir oyunla bu tuzağın üstesinden geldik. penaltı olduğu iddia edilen pozisyon temiz. göztepeli oyuncunun fiziksel olarak dezavantajlı olması yüzünden penaltı çalınacak diye bir şey yok. böyle uydurma penaltı ancak gstö'ye çalınır.

    şampiyon tamamlayacağımız 20/21 sezonunu ilk yarısını da lider tamamlamış olduk. beşiktaş jimnastik kulübü kutlu yürüyüşünü sürdürüyor.
  9. 9
    iki yeni yıldız transferimiz adem ljajic ve gökhan töre'nin golleriyle göztepe'yi gerçekleştirdiğimiz maç oldu.

    tek taraflı bir oyun oynandı. bu sezon beşiktaş'a karşı oynayan tüm rakipler gibi ünal karaman da takımından kale önüne otobüs park etmeleri talebinde bulunmuş. göztepe'nin teknik kadrosu almış pergeli eline, sivri ucuna irfan can eğribayat'ı merkez almış, yirmi metrelik bir yarım daire çizmiş, aha maçı orada oynattılar. tabii bu çok sürpriz olmadı. ancak ünal karaman'ın ve diğer cesaretsiz teknik direktörlerin anlaması gereken bir şey var ki bunun aksini yapıp önde oynamaya çalışan takımların ufak da olsa bir şansı oluyor.

    ilk yarı bir ara topla oynama yüzdesi yüzde 79'a yüzde 21 şeklindeydi. ben telefonun kamerasını hazır hale getirip beşiktaş'ın topla oynama yüzdesini 83-84'lere çıkarmasını belgelemeye niyetliydim ki göztepeli oyuncular kendilerini yere atmaya başladılar. ben de bu rezaleti arşivleme şansımı kaybettim.

    tabii beşiktaş'ın bu kadar topla oynamasını sağlayan faktör rakiple çok yakın oynayıp ciddi fizik kullanarak dönen topların tamamını alma gayretiydi. burada çok efor sarfettiler ve haliyle ikinci yarının 50. dakikasından sonra aynı oyun süreklilik arz etmedi. adem ljajic gibi inceci bir afacanın oyuna girmesi de bu oyunun oynanmasına engellerden biriydi elbette...

    dakikalar ilerledikçe daha da yorulan takımın bıraktığı boşluklara göztepe dangıl dungul sarkmaya başlasalar da bilinçaltlarında dolmabahçe'ye kazanmaya gelmedikleri düşüncesinden olsa gerek, maçı koparacak golü bir türlü bulamadılar. sergen yalçın'ın buradaki zamanlaması mükemmeldi ve giderek düşmeye başlayan takımın iki kanat oyuncusunu ve yıpranan atiba hutchinson'ı aynı anda değiştirerek oyunu yeniden yakalamamızı sağladı.

    takım bir haftayı daha devirerek mucizeyi gerçekleştirme hedefinde kararlı vesselam...

    hayırlısı...
  10. 10
    şuna penaltı diyip algı kasan maydanoz utanır mı? sanmam.
  11. 11
    Tek tek hakem hatalarını yazmaya gerek yok, arada milyon euroluk oyuncu farkları var. Üstüne de hakem eklenince skor gözüküyor.
    Oyun genel olarak beşiktaşın tiki taka paslarıyla sürdü, kapanık savunmayı kırabilmek için beşiktaş sürekli baskı kurdu, kapalı savunma stratejisini kontrayla süsleyen Göztepe skoru koruyamadı. 2-1 olunca da beşiktaş geriye yaslanan takım oldu. Gelelim Göztepe'ye sezonun başından beri iyi takım kurulmadığı bariz belli bir takım.
    +-%70'e 30 top tutma becerisi olan takım elli defa ofsayt pozisyonuna düşüyor. Beşiktaş bizden birkaç gömlek üstündü bariz belli. Hakem hatalarıyla karşılaşma 2-1 sonuçlandı. Kötü bir takıma karşı 2 gol atabilmek ve hemen sonrasında skora yaslanabilmek nasıl bir duygudur anlamadım.
    Yorum yapmak isteyen olursa fazla kıllatmasın, her türlü sohbete açığım.