kayıt

erkeğin aramasını beklemeyip mesaj atan kız

  1. 1
    en asil duyguların kızıdır. olgundur.

    üzmemek gerek...
  2. 2
    hayatının hep bir partı buruk geçecek kızdır. zira böyle bir tipleme ise, kadın erkek fark etmeksizin, adım atmaktan çekinmeyecektir. ve ilişkilerinin hep bir noktasında bu durumun kullanılmasını izleyecektir. umarım aradaki dengeyi öğrenir de, salaklık boyutunu bırakıverir.
  3. 3
    özellikle cinsiyet belirtilmesi saçma olan konunun kahramanı kızdır.

    olm erkek veya kız ne farkeder yazan yazsın işte...
  4. 4
    Bu arkadaş benim. Hayatımın bu zamanına kadar yüzde doksan dokuzluk bir oranda attım mesajı, mesaj atmak istemiyorsam da aradım, aramak istemiyorsam da karşısına dikildim. Bu anlamsız bekleme olayı insanın psikolojisini bozup ciddi anlamda paranoyak senaryolara dönüşebiliyor. Hiç kimsenin kendisine bunu yapmasını istemem. Seviyorsanız gidin konuşun, sevmiyorsanız da gidin konuşun, neye küstüyseniz de gidin konuşun.

    Ya çokomik buluyorum gerçekten. Karşı taraf kendisinin mesaj atılmasından beklendiğinden bir haber kendi hayatına devam ediyor mesela onun için her şey yolunda bir de aradığında bu bekleyen kızı tripler tavırlar yiyip Kendisini Tartışma ortamında buluyor. Neden çünkü bekleyen abla paranoyak senaryoların köpeği olmuştur beklemekten falan.

    Büyük resme güzel bakmak lazım. İletişim şart.
  5. 5
    Bu ben değilimdir ya.

    Karşıdan adım ya da tekme gelmedikçe tepkide bulunmam. Hür irademle içinde bulunmak istediğim bir şey yok.
  6. 6
    ilk adImI atmaktan cekinmeyendir, helal olsundur.
  7. 7
    Muhtemelen sinirinden kuduran ve karşıdakini mesaj atmadığı için pişman edecek kızdır.
  8. 8
    bir aslan parçasıdır, aferin dediğimiz hanım kız.
  9. 9
    Bu benim.

    Çok netimdir bu konuda ben ya.
    Aramak istiyorsam ararım konuşmak istiyorsam mesaj atarım. Kimseden bir şeyi beklemem yani.
    En son birinin mesaj atmasını beklediğimde ergendim. Ve atmazdı. İçime otururdu benim de. Kendim de yazınca kötü hissederdim.
    Halbuki hiç öyle büyütüldüğü gibi bir şey değil bu. Konuşmak istemiyorsa karşı taraf zaten belli ediyor bunu. Sizde içiniz içinizi kemireceğine en azından bir dönüt almış oluyorsunuz.
  10. 10
    Hattınızda yeterli bakiye bulunmadığından telsiz kullanım ücreti alınmamaktadır mesajı ile hanım kızımızın attığı mesaj arasında bir benzerlik kurup kendinize şaka yapabilirsiniz. Evde pratik şaka yapma tariflerimden birini daha verdikten sonra tanıma geçmek isterim. Öhöm!

    Hakkını arayan kızdır. Aferin denilesidir. Zaten işler ezelden beri böyle gitmektedir, ilk adımı esasında hanım kızlarımız atar fakat beylerine attırıyormuş gibi şaapar. Oralar değişik ya, bizim aklımız ermez o işlere.
  11. 11
    Benim hiç karşılaşmadığım kız ama hemcinslerim hemen üzülmesin. Muhtemelen benim aramamı bekleyen herhangi bir kız da olmadı şu zamana kadar lol
  12. 12
    bulunmuş olduğumuz ülkeye ve şartlara bakınca o kız salaktır.