kayıt

taft coffee

  1. 1
    bir kilogramında 23.2 gram kafein içeriğiyle türkiye'nin kafein açısından en zengin kahvesini sattığını iddia eden kahveci. dünyada en yüksek kafeine sahip diye satılan kahvelerden de fazla bu oran. ekstra bir uyarıcı etkisini görmedim. açıkçası o yönden çok da bir beklentim yoktu. Lezzet açısından olumlu yorum yapabileceğim bir kahve. kahveyi ilk olarak aynı gym'e gittiğim ağırsağlam'dan duydum. preworkoutlar içinde tek tercihi olduğunu ve kesinlikle denemem gerektiğini söyledi fakat o açıdan çok da bir etkisini görmedim. elbet kafein toleransı ile de ilgisi var. bu fiyata coffee factory'nin daha iyi kahveleri var. 250 gramı 50 tl'den satılıyor internet sitesinde.
  2. 2
    Sayfasında bulunan demleme rehberi kahve tüketimini keyifli bir seviyeye taşımak isteyenler için başarılı bir kılavuz sunuyor.

    www.taftcoffee.com/...
  3. 3
    Allah'ın cezası... Bir yıl aradan sonra tekrar aldım. Toleransmış kafeinmiş yaladık yuttuk bunları derken taft çıkar karşına, benim ben diye. Taft'tan önce günde 2-3 bardak kahve içiyordum. Gece 12 gibi bir bardak taft içtim bir saat daha çalışayım diye... Sabah 5'te gözlerimde en ufak bir yorgunluk bile yok. Sabah 9'da uyanmam gerek allah'ın cezası seni. Bir taneden bir şey olmaz demeyin...
    • Dava aç