kayıt

ceyda düvenci'nin kızının regl olduğunu duyurması

  1. 1
    modernlik bu değil, modernlik bu değil, modernlik bu değil! diye bağırasım gelen paylaşım.
    www.instagram.com/... ilgili paylaşım buradadır.

    edit: başlığı yanlış açmışım. ceyda düvenci'nin kızının regl olduğunu duyurması diye açacaktım vahim bir hata oldu neyse.
    kutlayalım bari melisa'yı.
  2. 2
    tabi ki kutlanması gereken bir hadise. tüm toplum için önemli bir haber niteliği taşıyor. kızcağızın fotoğraftaki hali de ben regl oldum diye bas bas bağırıyolaskjdklajsd
  3. 3
    erkek çocuğu sünnet ettirip ardından düğün yapmakla benzer olan.

    aaa ne ayıp gibi bir durumdan bahsetmiyorum tabi ki. oğlumuz erkek oldu diye övünmekle aynı. her ikisini de insanların gözüne sokmaya gerek olmadığı düşüncesindeyim.
  4. 4
    Oğlu sünnet olunca gözüne bile sim döken kadınlara ve sevinen babalara dert olmuş paylaşım. İkisi de aynı şeyin laciverti, sergilemeye veya kutlamaya gerek yok. Sergilenmesinden rahatsızsan da ceyda düvenci'yi engelleyebilirsiniz. Burası özgür bir ortam isteyen istediğini atsın yazsın tabi. Yazilan yorumlari okudum da gerçekten dedim yazik kafanıza. Sünnet kutlamayı savunan zihniyet gelmis bunu eleştirmis, sünnet kutlaması ile bunun farkı ne tam olarak ben anlayamıyorum. Desteklemiyorsan ikisini de desteklememen lazim. Ya beyazı seçeceksin ya da siyahı. Grisi yok böyle işlerin.
  5. 5
    öncelikle belirtelim ki bu cici hanımın regl olması ile bir erkeğin sünnet olması aynı şey değildir. o kadar aynı şey değildir ki, neden aynı şey olmadığını izah etmesi dahi can sıkıyor. aklımıza gelen ilk dala tutunup komik durumlara düşmeyelim.

    diğer taraftan...

    ceyda düvenci'nin kızının regl olmasından ya da ceyda düvenci'nin kızının regl olduğunu instagram hesabından paylaşmasından daha acayip bir durum varsa o da bir internet sözlüğü aracılığıyla bu mevzuya başlık açıp konuyu tartışmaya sunmaktır. yani hak'katen ne öyle düşüneniniz ne böyle düşüneniniz... memleket topyekün yerlerde vesselam...
    • sen sus lan sen hayatında regl mi oldun hayvan herif??

      it herif!!
    • olmadım ama PlayStation'da oyununu oynadım. regl simulation 2021 adlı oyun. EA sports'un en başarılı oyunlarından...
    • sözlükler aracılığıyla otun boku her şeyi öğreniyoruz, her şeyi tartışıyoruz. bunu da öğrenin, tartışın eksik kalmayın dedim.
  6. 6
    son derece olağan bir durum, nie kudurmuşsunuz :d pedin gazeteye sarılıp siyah poşete koyulduğu günlerden bugünlere.... allahım şükürler olsun. eğer kızım olursa ilk reglinde kanını alnına sürüp dolaşmasını isteyeceğim. hatta belki regl düğünü de yaparız. ay inşallah.
  7. 7
    Bir annenin kızının regl olmasını paylaşması tamamen tercih meselesi. Ben olsam yapmazdım ama bir anneyi de bunu niye yaptığına dair eleştirmek kimseye düşmez bence.
  8. 8
    www.instagram.com/...

    Bakış açısı, bakış açılarımız.
  9. 9
    (bkz: bundan bize ne olması)

    oğlunun çıplak pipili fotoğrafını çektiren abuk türk ebeveyni.
  10. 10
    cocugun yerinde olsam annemin bunu bu kadar uluorta duyurmasIndan hoslanmazdIm diye dusunuyorum. anne olsam yine herkesle paylasmaya deger bulmam o kadar. her neyse ama bunlar kisiye gore degisebilir, onlar oyle memnunlarsa bIrakInIz yapsInlar. *
  11. 11
    ilaveten belirtelim ki ceyda düvenci'nin kızı serebral palsi hastasıdır. doğduğu günün ertesi günü beyin kanaması geçirmiştir. o nedenle ceyda düvenci'nin kızıyla ilintili yaşama dair paylaşımlarını son derece normal görüyorum.

    bir de şu var ki...

    yani gün olur derler ki namus iki bacak arasında değil, gün olur regl olmayı utanılacak, saklanacak, toplumdan gizlenecek mesele görürler. yemin ediyorum sırf boş konuşma bu millet, sırf boş!