kayıt

Evcil erkeği sokağa atmak

  1. 1
    Bu kadarı da fazla artık denilen eylem. Acımasızlık, gaddarlık bu. Her ne kadar erkek bile olsa eve alışmış bı erkek ne yazık ki artık sokakta yaşayamaz. sahipleniyorsanız bakın kardeşim!! Sahip çıkın, sevin onları. Artık sizin o yok sıkıldım, yok tüy döküyor diye bı şey yok!!
  2. 2
    Terbiyesizliktir.

    Olmadı barınağa götürün, sokağa atmak ne? Belki biri sahiplenir. Gönüller bir olur falan!?!?

    Ayrıca cins erkek satın almayın. Barınakta neler var. Sahiplenin.

    Hanımlar........
  3. 3
    Şu konuda kadınlarla ilgili şaka yapsak swat gibi camdan girerlerdi. Duvara adımızı kanımızla yazarlardı. Rahat 3 gün linç yerdik. Neyse.

    Bir eylem.
  4. 4
    hayatın gerçeklerinden biri daha, nerede görsem tanırım ben bu hayatın gerçeklerini. evcilleşmeyin. yabani kalın. insafa gelip iyilik yapacağınız tutar, ne bileyim mesela kakanızı kaka kumuna falan yapmaya başlarsınız, sonra hop, bir de bakmışsın artık kapının önündesindir. onun için hiç böyle toplara girmeyin. iyilikten maraz doğar. bir de şöyle bir şey var, hayat çok sıkıcı ve saçma, her ne kadar şikayet etsek de bu durumdan, alışmışız biz buna. sıkıcı ve saçma olan şeyleri yapmamanızı söyleyenlere, yani sizi ehlileştirmeye çalışanlara resti çekin ve bildiğiniz gibi yaşamaya devam edin. aksi halde bu sıkıcılık ve saçmalığa alışmış bünyeler tarafından kınanır, sokağı boylarsınız. o yine bulur yabani bir şeyler. alışmış kudurmuştan beterdir ne de olsa.

    not: ne güzel zırvaladım var ya. bana böyle boş şeylerle gelin, ben de o boş şeyleri bildiğim başka boş şeylerle doldurayım.