kayıt

17 Ocak 2021 Beşiktaş Galatasaray maçı

  1. 1
    süper lig 19. hafta maçı. maçın başlama saati 19:00.
    yakın geçmişten günümüze şöyle bir bestesi vardır.
  2. 2
    Umarım Beşiktaş kazanır.

    Sebepler:

    -gs şu an karışmaya müsait. Mağlubiyette taraftarının transfer beklentisi çok artar. Gidip saçma bir adama milyonlar gömmeleri çok iyi olur.
    -bjk yarış içinde uzun süre kalamaz. Sergen hoca falan değil. 14 kişilik rotasyonları var. Onların da yarısı vasat oyuncular. Aboubakar olmasa maksimum 25 puandalardı şu an.
    -bjk erken havaya girdiğinde taraftarları çok eğlenceli oluyor. Dünyayı yaratmış gibi konuşuyorlar az biraz lider olunca.
    -bjk 3. Büyük olduğu için her zaman stepne rakiptir.
  3. 3
    beşiktaş adına hatayspor'dan daha zor olmayan maçtır. nasıl ki esra'yı kendi sahasında evire çevire gerçekleştirdiysek, ceyda'ya da aynı tarifenin döşeneceğini öngörüyorum. teknik açıdan bu maçı kazanmanın ya da kaybetmenin benim adıma bir artısı veya eksisi yok. bu sene çok bir beklenti yok takımdan zaten... gerçi böyle diyoruz ama dazır dazır koyup geçiyoruz, o da ayrı konu tabii... hayırlısı tabii...
  4. 4
    (bkz: keyif tineri)

    Bjk'nin alacağı maçtır. Geseliler üzülmesin, aslanlar dirilecektir ama ne zaman..
  5. 5
    adamın sezon başı 70 milyon euro harcamış uzay(!) takımını 14 kişilik rotasyonlu takımınla **** yapıp statsız şampiyon olmuşsun;

    bu sezon yine deli gibi transfer yapıp sezon başı şampiyon ilan edilen takımlarını hakemi de üstüne koyarak 10 kişiyle deplasmanda tokatlamışsın,

    üstüne sonraki maçlarında zorla hakem desteği ile ittire ittire yarışın içinde tutulmaya çalışılıyor ama büyük takıntılı adam gelmiş burada şu argümanlarla tahlil kasıyor, komiksiniz.
  6. 6
    tıpkı beşiktaş gibi şampiyonlukları çalınabilen fenerbahçe'nin taraftarının beşiktaş ile olan rekabeti ciddiye almadığını gördüğümüz maçtır. beyler kabul etmeseniz de, medyanın gazına gelseniz de. en ciddi rakibiniz biziz, diğer rakibiniz tarihsel olarak trabzon'dur. hırsızdan rakip olmaz. olsa olsa düşman olur. bunu anlayamazsanız daha çok şampiyonluğunuz çalınır.

    maç hakkında maçtan sonra konuşacağım.
  7. 7
    BJK topu bize verip geçiş kovalayacak. İlk golü biz bulursak roller değişir, BJK bocalayabilir. Yok ilk golü onlar bulursa bizim durum sarpa saracaktır.

    Kar yağışının yoğun olacağını söylüyorlar. Kötü zemin bize eksi yazar. Kısır bir maç bekliyorum. %1000 gs’yiz. Gözler yayıncı kuruluşta, selcuksportsHd’de.
  8. 8
    sabah uyandığımdan beri kafamın içinde şinanay çalıyor, garip bir şekilde aşırı coşkuluyum. aklıma hep 2017'de 3-0 biten, bizim daha fazla atamadığımız için üzüldüğümüz galatasaray' ın daha fazla yemediği için sevdiği malum derbi geliyor. bu sabahların bir anlamı olmalı...

    www.youtube.com/...
  9. 9
    kininizi diri tutun. oranlar açıklandığında beşiktaş'ın oranı 2.05, galatasaray'ın oranı 2.60'tı. önce 2.30'da eşitlendi, var hakem açıklandıktan sonra beşiktaş 2.40'a yükselirken galatasaray 2.20'ye düştü. olağandışı bir sakatlık durumu olmadıkça böyle bir oran değişiminin tek bir açıklaması var. o yüzden kininizi diri tutun.

    www.youtube.com/...
  10. 10
    Kadroları görünce aldı beni bir gülme.

    Bir tarafta Rıdvan, larin bilmem kim. Ötekinde oğulcan, etebo metebo Bi şeyler.

    Tff nasıl ıkınıyor bu sene bunları bize rakip yapmak için.
  11. 11
    Etebo topa ilk kez dokunan Afrikalı çocuk koşularıyla mest ediyor. Kafa mafa kaldırma yok hiç bodoslama koşuyor. Ahahaha. Ulan ne topçular var be.
  12. 12
    Cagne kırmızı gördü. Cüneyt hocam durumu eşitler birazdan maç da 0-0 biter.
    Yarın liderko geliyorko.
  13. 13
    üç ihtimalli bir maçtı; 2-0, 3-0, 4-0! beklendiği gibi bitti.
  14. 14
    kafanızdaki tüm hakemi de yendik arşivini temizleyin. hakemi yenmenin tarihi zirvesi bu akşam yaşandı. emek hırsızı gstö bu maçtan sonra hakemler de yetmiyor mu artık diye düşünecek. özgüvenleri yerlerde. bu maç seyircili olsaydı ilk yarı sahaya inerdik muhtemelen.

    sergen yalçın'ın öfkesi sahadaki alçaklığı yendi. gurur duyuyorum.

    www.youtube.com/...
  15. 15
    kış uykusuna yatan gstö sempatizanlarını gördüğümüz maç. naftalinler hazır mı? ahahahahahahahahahhaha
  16. 16
    Hakemin 2 adet hatalı kararı olan maçtır. Arda turan direkt kırmızı kart ile atılmalı idi. Rosier ikinci sarı kart ile atılmalı idi. Bu kadar.

    Koyup geçtiğimiz maç olmuştur. Ağlayacaksanız oynamayalım!
  17. 17
    #1938088 ben demiştim demek için geldim.. Ahtapot mavi out.
  18. 18
    ne koyduk be diye yad ettigim karşılaşma. aklıma geldikçe keyifleniyorum.