kayıt

kaybetmekten korkulan kişi olmak

  1. 1
    bu büyük sorumluluğun altında çeşitli hezeyanlara kapılarak* günün birinde asıl kaybeden olmaya sürükleyendir.
  2. 2
    Belkide saplantı kurbanı olmaya sebep verebilecek iki ucu camurlu değnek
  3. 3
    insanIn daha dikkatli davranmasIna sebep oluyor, guven verici bir sey. ama sorumlulugu zor...
  4. 4
    daha sıkıcı bir aktivite herhalde amerikan başkanı olmak olabilir. hayatında seni merkez bilen birinin olduğunu bilmek ne kadar yorucudur yaşayanlar bilir. sorular, koruyucu tavırlar, sürekli mesajlar, canımlar ve cicimler.
  5. 5
    bu duyguyu hisseden kişiye en çok zarar verme potansiyeli olan kişi. sorumluluğu alabiliyorsanız herhangi bir sorun yok.
  6. 6
    Bunu kime hissettirirseniz tebrikler bir canavar yarattınız...en kısa zamanda korktuğunuzu başınıza getirecektir ve gidecektir hiç korkmayın.
  7. 7
    Eğer kaybedilmekten korkulan kişi, sizin ona verdiğiniz sevgi ve değere sevinmek, kıymetini bilmek yerine bunu bir övüme aracı olarak görüyor, size gerektiği şekilde değer vermeyerek, elinizin altında oluşunuza güvenerek davranıyorsa karşısındaki kişinin en sonunda durumu bütün hücreleriyle hissettiği anın geleceğini beklemelidir.

    O zaman kendisinden vazgeçildiğinde kaybettiği şey kendisine gerçekten değer veren ve seven bir kişi olacaktır.(çoğunlukla, hiçbir şeye sahip olmadığı zamanlarda bile onunla olmak isteyen kişiyi kaybetmiştir, bundan sonra her seferinde insanlar ona belirli şeyler için geldiğinde bunu hatırlamalıdır.)
    • ilk parağrafı okurken boğuldum, çıplak ada açıklarında bulunan cesedimden yazıyorum bunları.
    • Uzun zamandir bu kadar uzun cümle okumamamistim maakise belkis kurisu hanım.
  8. 8
    korkulan kişi olduğunuza eminseniz tebrikler, önünüzde iki yol vardır artık.

    sizi kaybetmekten korkan kişiyi parmağınızda da oynatabilirsiniz, onunla birlikte olup mutlu da olabilirsiniz.

    eğer sevmiyorsanız veya en ufak bir şekilde tereddüt yaşıyorsanız, karşınızdaki kişiyi daha da incitmeden ilişkinizi kesin. canını daha az yakacaktır. biraz da karakter sahibi olduğunuzu gösterecektir.