kayıt

kararsızlık

  1. 33
    şu hayatta ciddili nefret ettiğim başka bi huyum yok galiba. tam karar verdim diyorum, sonra en başa tekrar dönüyoruz. en son kesin karar verdiğim bir şeyden bugün rastgele okuduğum bir entiri yüzünden yine vazgeçtim. bahsedilen husus hakkında yaklaşık 2 saattir aralıksız bulabileceğim her şeyi okudum... sonuç yine kararsızlık.

    ana sebebi memur çocuğu olmaya bağlıyorum ama. *
  2. 34
    benim başıma pek gelmezdi, şu sıra geldi. ne kötü bir şeymiş lan bu.

    sevdiğim hanımefendinin şehrine gitmeyi düşünüyorum. gel konuşalım demek. ayrılalı mı desem ne desem bilemiyorum 4 ay oldu. son konuşmanın üstünden 2 ay geçti. onun kafasında ilişki bitik durumda. sevgisi öyle değil ama öyle demişti. benim de öyle. gidip konuşarak belki yeniden bir şans alabilirim, alamazsam bile denemiş olurum diyorum. ki alamayacağım gibi. kararsızlığımız sebebiyse gidersem görüşmek istememe ihtimali. sonuçta zorla karşısına çıkamam. gelmezse de ne yaparım bilmiyorum, korkuyorum yani. dün akşam üstü gittim bilet almaya, bu sabah gelince alırım diye döndüm. sabah uyandım sekizde gitmek için, yemedi.

    yanlış yolda yürümek doğru yolda beklemekten iyidir diyerek içimi rahatlatmaya çalışıyorum da ya doğru yoldan gelecekse de bundan sonra gelmezse amirim?

    1,5 gündür yemek yiyemedim. koladan bile 2 bardak ancak içebildim. harbiden ne kötü bir şeymiş bu...
  3. 35
    seçim yapamama durumu, ikilem.. böyle insanlara tahammülüm sıfır.. bir de bunun senin fikrini alıp saatlerce sorularıyla bunaltıp kendi bildiğini okuyan çeşidi var düşman başına.
  4. 36
    hard kapitalizm yüzünden yaşadığımdır. lanet olsun..