kayıt

nba fantasy MJ VS LBJ KUTUP SÖZLÜK LİGİ

  1. 26
    bu hafta hem covid'den hem de parmağım ağrıyo diye sızlanıp oynamayan safinazlardan dolayı ilk mağlubiyetimi alacağımı düşündüğüm lig. bu kadroyla 5'te 5 yapmak da başarıydı.
  2. 27
    ilk devresi tamamlanan ligdir. şimdi ikinci devresinde play-off'a asılacak takımlardan oluşan kadrom ile minik sürprizler yapabilirim.

    ilk 7 hafta sonunda puan durumu şu şekilde oluştu:
    www.exkutupsozluk.com/...
  3. 28
    umuttepe dusan cantekin's olarak tarih yazdığımız namağlup bir ilk yarı geçirdik. sevgili tikitaka* ile olan karşılaşmamızdaki comeback uzun süre arşivlerde yerini alacak... ve tüm bunlar yaşanırken karl-anthony towns, ikinci sıra draftımız yoktu. tanrı size minnet eylesin, umuttepe dusan cantekin's'e karşı ihtiyacınız olacak...
    • seninle birlikte son gün kaybettiğim 4.mağlubiyet oldu kral... eline sağlık güzel kapışmaydı..
  4. 29
    son günlerde, “ne ölmesi kardeşim bayılmışım amk” edasıyla döndüğüm ligdir.
  5. 30
    saçma sapan oyuncu kaprislerine kurban gittiğim lig. cimciklenen oynamıyor takımda. biraz daha sabrımı sınarlarsa tüm oyuncuları def edip avrupa ekolünden takım kuracağım. beni buna zorlamayın.
  6. 31
    Takıma aldığım oyuncular oynamamak için günlük sakatlanma bahanesiyle veya covid temaslı takılarak oynamıyorlar. Özellikle durant... günahım kadar sevmiyorum ama sensiz de olmuyor.
  7. 32
    play off finalinde atthenirvanawithnirvana'ya sevginin limit tanımayacağını göstereceğim turnuva. kazansam da kaybetsem de underdog takımımla gurur duyuyorum şimdiden.
  8. 33
    (bkz: sevgi limit tanır)

    basış işlemlerinin son sürat devam ettiği lig. fantezi bizim işimiz.
  9. 34
    hala yaşadığımı fark ettiğim ligdir. basketbolun san marino’su olma yolunda hızla devam ediyoruz..
  10. 35
    genelde en çok skoru yaptığım, en az skoru yediğim turnuva olmasına rağmen fenerbahçe loserlığım tutmuş olacak ki 2. bitirdiğim organizasyon.

    sakatlıklar da belamızı sikti, o ayrı.

    tebrikler atthenirvanawithnirvana
  11. 36
    Eyyamci nirvoş'un 1. Sıradan draftlar yapıp en iyileri kaptığı ve kazandığı ligdir. Gelecek sene 1. Sıradan girerse çok fena bilenecegim...
  12. 37
    9 kategori üzerinden değil de toplam skor üzerinden olduğu için yarı yarıya keyif kaçırmış ligdir. bir dahakine 9 kategori üzerinden görüşmek üzere. böylelikle matchupları ilk günden süpürmemiş oluruz. daha rekabetçi olur... kadromu da ona göre kurmuştum zaten bana da sürpriz oldu format. ligin son günde 8 kişiyi bulması organizasyonu etkiledi.

    ayrıca ilk pick demek ikinci turda son pick demek.zaten ilk sıradan giannis, harden veya curry almadım. bana kalsa son sıradan seçip 8 ve 9'dan üst üste almak daha karlı iş derim.

    tanım: 7. turdan kyrie irving picklenen lig.
  13. 38
    birinci ama sondan birinci olduğum ligdir.

    benim için sezonun kırılma anı pick'lerde nirvoş'un cebren ve hile ile kendini ilk sıraya çekmesiydi.

    not: doğu'nun şerefli dördüncüsü...
  14. 39
    Bu sezon için bizimle çalışacak olan ekip arkadaşları aramaktayız. Dm'den ya da Twitter'dan bana ulaşabilirsiniz. (Nickim @cordeliooo)

    Belki şans eseri görenler olur diye yazıyorum..
  15. 40
    bu sezon 1 konferans kadar takımla oynadığımız lig. boştaki oyuncuları toplamak 16-18 takımlı liglerde mükemmel oluyor yahu. leş kargalığı mod off xd.
  16. 41
    kirli oyunların leş attığı, fakat emekçi takımların (team duşan cantekin ve ssk moscow) bu kirli düzene rağmen sonuna kadar mücadele ettiği ligdir. sezon bittiğinde cas'a gitmeyi planlıyorum.

    bu oyunu bozacağız....
    • ahahahahhaha
    • kardeş takım mı oldu gobert ver o zmn
    • kat verirsen kardeşliğimiz perçinleşir...
      ya da valanciunas-franz wagner, gobert-garrison mathews
    • Menfaat kardeşliği...
  17. 42
    bugün yine kirli oyunların döndüğü şaibeli lig. sezon bittiğinde temiz eller operasyonu yaptırtmazsak adam değiliz..
  18. 43
    2023-2024 sezonuyla birlikte 4. yılını devirdiğimiz lig. tabi bu sözlükten katılan insan sayısı 4 olunca pek bir numarası kalmıyor.