kayıt

pandemi döneminde şahinbey bld'nin 15 bin kol saati satın alması

  1. 1
    Pandemi döneminde birçok belediye tarafından Koronavirüsü salgını nedeniyle acil olmayan ihaleler iptal edilirken, Gaziantep’in AKP’li Şahinbey Belediyesi, 5 milyon 790 bin lira tutarında 15 bin adet kol saati aldı. Belediye kol saatlerini yeni evlenen çiftlere dağıtacak. İhalede harcanan yüksek miktar yanısıra göze batan bir diğer unsur ise şartnamede belirtilen saatlerin özellik ve markalarının, ihaleyi alan Serhat İthalat ve Pazarlama A.Ş. firması envanterinde bulunması. Belediye bundan bir kaç sene önce de kahve fincanları ile gündeme gelmiş.

    Kahve fincanı haberi:
    www.google.com/...

    Bu tarz haberler gündeme gelmesine rağmen hayatlarına oldukları gibi devam ediyor olmaları üzücü. Ne para iade ediliyor ne başka bir şey. Bir kaç sene önce kahve fincanı ile başlamış, şimdi kol saati. Bir sonraki senelerde ne olacak peki? Bir belediyenin görevi ne zamandır bu şekilde para savurmak oldu?
  2. 2
    evlenen genc ciftlere takmak icinmis. altIn daha makbule gecmez miydi diyor insan.
  3. 3
    Acil ihtiyaçtır hele de pandemi döneminde. Bravo Şahinbey.
  4. 4
    ahahha gözümde saat satan zenci abileri canlandıran gelişme. asdhsakld hizmet alımıyla zenci satıcıları da almışlar diye hayal ettim lkahdaskld.
  5. 5
    pandeminin ilk 15 günü maske dağıtamayan adamlar hem de pandeminin göbeğinde insan aklıyla dalga geçer gibi evlenenlere saat hediye ediyorlar. kimin parasıysa artık!*
    allah bilir düğün, dernek falan da serbest bırakılmıştır.
    (bkz: yatacak yeriniz yok)
    t: tam da tr'de olabilecek bir belediye olayı.

    not: keşke afrika'lı kardeşlerimizi de ihaleye dahil etselerdi, bari daha bir ucuza almış olurlardı.