kayıt

Kadir şeker'in kurtardığı kızın 1 kg eroinle yakalanması

  1. 1
    Üzücü bir hikaye sonudur.

    twitter.com/...
  2. 2
    Diyecek hiçbir şey bulamadığım durum...
    Kadir.. Allah yardımcın olsun kardeşim.
  3. 3
    kadının eroinle yakalanması ile ölüm tehditi altında yaşamayı hak etmesi arasında bağlantı kurulduysa, insanlık adına düşündürücüdür.
    kadın için üzücü bir durum olan bu durum, kadir'in onu korumaktaki davranışını zerre kadar değiştirmezdi eminim... çünkü eroinman ya da temiz hepimizin yaşam hakkı var.
  4. 4
    Haberi ilk okuduğumda Kadir şeker bu haberi duyduğunda acaba ne hissedecek diye düşünmüştüm. Hayatını kurtardığı kadın zehirle başkalarının hayatına kast ediyor. İnsan bunu düşündükçe çıldırır gibi geliyor. Sosyal medyaya göz gezdirirken ise Kadir Şeker'in de bu şebeke ile bağlantısı olabilir mi yorumlarına denk geldim. İşin iç yüzü hiç bir şüpheye mahal bırakmadan baştan sona tekrar araştırılması gerekiyor diye düşünüyorum. Zira bu şekilde su gittikçe bulanıyor.
  5. 5
    yaa arkadaşlar hukuk mu bilmiyorsunuz, salak mısınız, şu kadir savunulmasının nedeni tam olarak ne? adam bir başkasını kalbinden bıçakladı yaa, içinde darp olmayan bir kavgaya bıçakla girdi. adam katil. bıçak benim değildi dedi, kadın darp ediliyordu dedi yalan söyledi. kadının eroin satmasının konuyla ne alakası var. cinayet eroin satıcılarına, doktorlara, kürtlere ya da turiste karşı işlenince farklı bir hal almıyor bir kendinize gelin. iktidarın hukuğu ayaklar aaltına alması ve kendine göre adalet uugulaması kafalarınızı karıştırıyor galiba unuttunuz neyin nasıl olduğunu.
  6. 6
    hiçbir şeyi değiştirmez. kadir şeker hala haksızdır, katildir.
  7. 7
    İlahi adalet varsa bu olsa gerek.

    Her insan öz ve biriciktir her ne olursa olsun sırf bu yüzden insani saygı ve değeri hak eder diye hatırlıyorum Aristoteles’den. Tüm bunları söylerken de kasti olmayan ve herhangi bir duygusal baskı altında yapılmayan zararlardan bahsettiğine inanıyorum. Olayların vuku buluşunda cezai ve vicdani muhakeme her ne kadar sonuç üzerinden yapılıyor olsa da artık içerisinde bulunan mental ve mantık durumlarının da değerlendirilmesi gerekmekli. Biriciğe hiç bir değer uğruna zarar verilemeyeceğini kabul eden akıl ve mantık, çevresel ve duygusal faktörlerden dolayı o yüzyıllardır tek doğru kabul edilen akıla o an ulaşılamayacak boyutta olacaksa eğer o zaman nolacak?

    O zaman Aristoteles yanıldı mı? Ya da eksik mi düşündü açmalı mıydı düşüncesini? Açtığı zaman tüm bu düşsel yanılgıların uğrattığı hüsranlar onun da mı sonunu getirecekti alevler arasında yanarak Pythagoras gibi?

    Kadir katil
    Aristoteles Korkak
    Pythagoras yoldan çıkmış

    Bu mudur?
    Bu dünyada budur.