kayıt

Masterchef uğur'un canlı yayında diskalifiyesi

  1. 1
    Reyting için gerçekleşmiş olandır. Resmen canlı canlı yediler adamı. Necip Halkımız 1 hafta önce Fenerbahçe'ye ettiği küfürler için atılsın derken bu hafta niye attın diyor. Necip halkımızın kafası karışık. Ben onların kafasını... Kafa olsa AKP'ye oy mu verirler?
    • ben o zaman da güldüm, gevşeğim ben
  2. 2
    ağlatan olaydır. dün çok ağladığımızdan yazamadık.
  3. 3
    Diskalifiye olmayı hak etti bence, tabağını beğenmedik alayına eleseydiniz uğur'u. Yok özür dilettiler, yok ağlattılar. Survivora nihat doğan ve taner tolga tarlacı gibi sapkın zihniyetleri alan acun'un kafası karışık sanırım. Tek derdi de şov. Madem ahlaktan bahsediyoruz. Nihat doğan'ın da kadin bedeni üstünden yazdığı iğrenç twitleri mevcutfu. Bu adamı neden aldın yarişmaya?
  4. 4
    tanImam etmem ama onca insan arasInda cocugu rencide edip aglatmalarIna uzuldum. diskalifiye etseler de o sahneyi o sekilde yayInlamamalIlardI bence.

    gerci acun bu, reyting alayIm diye mahsus yapmIstIr.
  5. 5
    çok büyük bir yayıncılık rezaleti. hani ışid teröristleri diri diri insan yakar da videosunu youtube'ta falan paylaşır ya? bu da aynen öylesi... laciverdi... belki de fazlası?.. türk televizyonculuk tarihinde bundan daha acımasız, daha vicdansız, daha insanlık dışı bir muameleye tanık olunmamıştır.

    bu uğur afacanını sevmem. elenmesini istediğim biriydi. bu ayrı... yaptıkları yanlış. haliyle diskalifiye de edilmeliydi. bu da ayrı. ancak diskalifiye edilişini bir törene dönüştürmek, adeta kendisine özel bir idam sehpası hazırlamak, başına da üç tane gerzek celladı koymak kabul edilebilir gibi olmayan bir çılgınlık...

    buna benzer şeyleri evvelden de yaşadık. pek evvelden biri bizi gözetliyor evinde azizcan isimli bir hırpo vardı. yanlış hatırlamıyorsam oydu. yarışmacılardan tekiyle kavga etmişti. ve diskalifiye edilmişti. biz buna benzer hiç bir rezillikle muhattap kalmadık. diskalifiye edildi dediler ve bitti, gitti.

    normalde acun'u antipatik bulanlardan değildim, hâttâ başarılarını takdir de ederdim. ancak bu kelimlerle tarif edilemeyecek olağanüstü gerizekalılığı nedeniyle yayıncılık kariyerinin sonuna gelmiş bile olabilir. zira türk halkı ezilenin yanındadır. böylesi mutlak bir adaletsiz infazı kaldırabilecek yapıda olduğumuzu düşünmüyorum.

    uğur hata yapmış olabilir ancak nihayetinde bu bir hatadır ve günün birinde unutulup gidecektir. acun ise büyük ihtimâlle hayatının hatasını yaptı. bir insanı, seneler önce yapmış olduğu bir hata için 80 milyon insanın gözleri önünde bu boyutta aşağılamak, adeta bir et parçasından ibaret kılmak, bütün fikrini özgürlüğünü elinden alıp gözyaşları içerisinde boğarak kapı önüne koymak... bunlar, "kusura bakmayın, yaptık bir hata," denilerek geçiştirilecek şeyler değil.

    uğur bir hata yaptıysa ve hesabını verdiyse şayet,
    o üç şef olacak pezevenk ve acun piçi de çıkacak televizyona ve yaptıklarının hesabını verecek!
  6. 6
    bazı önemli meselelerden daha çok konuşulmuş popüler kültür batağı hadisesi.