kayıt

işsiz kalınca terk edilmek

  1. 1
    bence doğru bir harekettir yapan kişi bakımından. çulsuz adamı kim napsin?
  2. 2
    İşsiz kalma sebebine göre etiği tartışılacak olay. İkinci darbedir.
  3. 3
    işsiz kalınca terk edilenlerin çoğu neden erkek biz de kadın işsiz kalınca terk edelim eşitlik sağlanmış olur böylece eşitlik derken feminazilere göre kadın erkek eşitmiş ya hani işte o eşitlikten bahsediyorum.
    • Aynen terk edin ve bu algıyı kırın...
  4. 4
    İşsiz kalmanızın getirdiği depresyon yüzünden sevgilinizin üzerine çok gidiyor ve bunu fark edemiyorsanız kadın/erkek terk edilmeniz olasıdır. Burada terkin sebebi -ki ille de terk edileceksiniz diye bir kural yok- işsiz kalmanız değil işsiz kalmanızın ilişkinize nasıl yansıdığıdır. Konu sadece maddiyatsa o koşulda da karşı tarafın dünyevi zevklerinin uşağı olmaktan kurtuldunuz demektir çok da şey etmeyin.
  5. 5
    terk edilen kişinin hayata bakışını değiştirecek olan hayatında üst üste yaşayabileceği 2. kötü durumdur. benim başıma böyle bir şey gelseydi muhtemelen hayata dönmem uzun zaman alırdı. ha şöyle bir durum da var, özellikle eril kişi terk edildiyse artık kafasında "ne yapsam yaranılmıyor, ne yaparsam yapayım nasıl olsa en ufak şeyde terk edecek" anlayışını benimseyecektir. uzun süreli ilişki istemeyecek, can yakacak, hook up mevzuları hayat felsefesi haline gelecektir. sözlüklerde de sayfalarca yazılan entelektüel erkek bulmanın oldukça zor olması ya da bütün iyi erkeklerin kapılmış olması gibi başlıklar açılmaya devam edecektir. çünkü sorumlusu terk eden bencil kadın arkadaşımızdır. sonrasında burada ağlar durur düzgün erkek yok diye. erkek terketseydi durum çok daha acı verici olur kadın tarafına. zaten iş hayatında kadına yapılan mobbing erkeğe yapılandan daha zalim ve gaddarca. bir de üstüne terk edilince, kadının toparlanması karakterine bağlı olarak daha zor olacaktır. yıkıcıdır. terk etmeyiniz efendim. birini parası için seviyorsanız ve bunu erken fark ettiyseniz lütfen o zaman terk edin.