kayıt

Black friday'de alışveriş yapmayan yazarlar

  1. 11
    alışveriş yapma motivasyonum kalmadı. yazın güzel tişörtler almıştım ve hepsini evde giydim hevesimi bari alayım diye. şimdi de kıyafet alacak gücüm kalmadı çünkü üzülüyorum. elektronikte alacak bir şeyim de yoktu. kitap desen okuyacak vaktim de halim de kalmıyor. bir ara french pressimi büyüteyim gelen olduğunda yetmiyor diye düşünüyordum. şimdi artık gelen giden de yok benimki de ebat olarak bana yetiyor zaten. makine falan almaya kalksam da bu zamanda makine mi alınır len mq manuel neyine yetmiyor diyerek kendimi oturtuyorum oturduğum yere.
    sonuç olarak benim.
  2. 10
    aralarında olmadığım yazarlar topluluğudur.

    muhtemelen aradıkları ürüne indirim diye zam getirilmiş (95 tl olan ayakkabının indirim sırasında 250'den 125'e düşmesi) topluluğu da olabilir.
  3. 9
    Bendeniz.
    Geçen sene de yapmadım bu sene de. Ben öyle yüzde 50 indirim olduğuna inanmıyorum maalesef. Ve ihtiyacım olmayan şeyleri de bir gün ihtiyacım olur diye almak istemiyorum sırf sözde daha ucuz diye.
  4. 8
    Para olmadığından ötürü içinde bulunduğum yazar grubu.
    Param olsa fütursuzca harcardım.
    Ha Black friday’de kış lastiği aldım ama özellikle o günü seçmedim. Zaten indirim de yoktu. O yüzden lastik sayılmaz diye düşünüyorum.
  5. 7
    altın kemer aldım kendime, john cena'ya yenilince kemerimi kaybetmiştim. şimdi ucuza aldım trendyol sayesinde. smackdown da raw da yerin dibine batsın, artık bedenimle para kazanmayacağım, trendyoldan allah razı olsun
  6. 6
    müslim yazarlardır. bizim cumamız kara değil mübarektir, hadi eyv..
  7. 5
    Geçen sene çok beğenip aldığım 2 3 tişört yamuk kesilmiş bir şekilde gelmisti. O günden beri black fridaye güvenim kalmadi.
  8. 4
    benim ben. bu zamazingo cIkalI beri hic yapmadIm.
  9. 3
    (bkz: ktay)

    Gerçek anlamda bir indirim olduğunu düşünmüyorum. Bizde çoğu şey çakallık üzerine kurulu. Almam gerekenleri de zamanı gelince alırım artık.
  10. 2
    eşofman takımı, spor ayakkabı ve bağlamalı kemer aldım. Kendini tutabildiği için takdir ettiğim yazardır.
  11. 1
    Bir kirpik kıvırıcı ya da tişört bile almamış olanlardır. Ben şahsen 2 hafta önce yine bir indirim vardı ondan aldım ama bu sefer gerek kalmamıştı.