kayıt

jennifer lopez'in çırılçıplak pozları

  1. 1
    Bir kısrak gibi olduğunu gösterendir.

    www.instagram.com/...
  2. 2
    bu ünlülerin bir yaştan, bir travmadan, bir x'den sonra ''bedeninle bütünleş'' ''bedenle barışma'' işini public biçimde yapması kendilerini satışının da bir parçası aslında. bu örnekte amaç bu olmayabilir, olsun.

    götünü görmek istemiyorum teyze, sanatını görmek istiyorum, kişisel buhranlarını/bütünleşmelerini partnerine/kocana sakla amına koyim ya.

    (bkz: odaya girdiğimde sanatını sıvazlıyordu)
  3. 3
    sıradışı olmayan fotoğraflardır. yeni bir şey görülmeyen fotoğraflardır. bu kadının kendi bedenine takıntılı olmasının olağan bir sonucudur. sanat olarak yorumlanabilir. ha bir de eğer türkiye'deyseniz ve muhtemelen erkekseniz sanatla falan asla ilişkilendiremeyeceğiniz fotoğraflardır ya kendinizi tatmin edeceğiniz bir malzeme ya da kadınlara nefret kusmak için kullanacağınız bir done olacaktır.

    bunu da silsene :)
  4. 4
    özendim ve o yaşa geldiğimde yapmayı planladığım olay,

    aferin ablamıza,
  5. 5
    Asla sanat falan değildir. Apaçık teşhirdir.. Gerçek sanat bu değil.
  6. 6
    Nü sanatıyla uzaktan yakından alakası olmayan fotoğraflardır. Yaşlılığında vermiş olduğu menapoza giriş evresindeyseniz ve hapları kullanarak adet olmaya devam edebiliyorsanız . kendinizi 18 yaşında hissetmenin tek yolu bu tarz şeyler yapmak gibi geliyor sanırım ona .
  7. 7
    sözlükte gereksiz bir "sanat mı değil mi" tartışması başlatmıştır.

    yıl 2020 ise, herhangi bir ürün hakkında sanat mı değil mi tartışması bir sonuca varamaz zira herhangi biri herhangi bir ürünü sanat eseri diye paylaşabilir, satabilir ve hatta sanat otoritelerine benimsetebilir, müzelere koyabilir.

    sözün özü; sanat olabilir, olmayabilir de. güzel bir fotoğraf olduğu bence ortada. güzel bir fotoğrafsa neden paylaşmasın? paylaşıldığında neden tepki alıyor? eğer götünü gösterdi diyeyse yazık. Bu güzellikte bir fotoğrafım olsa ben de gösteririm götümü ancak olmamasının sebebi götümün güzel olmaması. garip bi döngü.
  8. 8
    (bkz: jennifer lopez'den sanat beklemek) frida kahlo mu lan bu? jennifer lopez, hani şu pitbull'la falan şarkı yapan kadın olm, kendinize gelin.
  9. 9
    Yaşlandım ama ayaktayım mesajı içermektedir.

    Bu sene malum pandemi yüzünden sarkıcıların işleri iyi gitmiyor. Kendinizden bahsettirmek için bir şekilde öne çıkmanız gerekiyor. O da bu yolu seçmiş.

    Bu arada yeni yetme yutubırlar bile şopun altından girip üstünde çıkarken elinde fazlasıyla imkanları olan birisi neler yapmaz diye düşünmeden de edemiyorum.

    Neyse konuşmamızı istiyormuş, konuştuk.
  10. 10
    Başıma bir şey gelmeyecekse vücudunu çok erkeksi buldum. Kafayı kesersek fit bir erkek beye, kesmezsek ziynet sali 'ye...
  11. 11
    Bir dönem de the boy next door filminde geçen sevişme sahnesiyle tepkileri üzerine çekmişti. Ara sıra bu şekilde gündeme gelmeyi, polemik yaratmayı seviyor anladığım kadarıyla. Ama bu fotoğrafların üzerine bir sonraki defa nasıl çıkar bilmiyorum. Bu Nirvana olmuş gibi.
  12. 12
    halen guzel kadInIn vucudu. kendi hesabIndan da paylasmIs hem. guvenmese yapmazdI.
  13. 13
    kafanın montaj olması çok olası, bence öyle kanka. beden çok iyi olduğundan değil. bi abukluk var. sabat sepet işiyle uğraşan lar bana hak verir
  14. 14
    kimse de fotoyu çekene değinmemiş..

    medar-ı iftiharımız;

    (bkz: mert alaş)
  15. 15
    muazzamsın jlo muazzam. son super bowl performansıyla zaten hayran olmuştum.