kayıt

yazdığı her girdisi nefret dolu yazar

  1. 1
    önce sinirlendiğim, sonra içten bir şekilde acıdığım yazardır. genelde en çok ateşlenen listesinde de başı çekmektedir haliyle. bir insan nasıl bu kadar nefret dolu olabilir? nasıl bu kadar rahat genellemeler yapıp, içindeki nefreti karşısında biri olduğunu bilerek direkt ona karşı, o insanın sahip olduğu diğer kişileri de işin içine katıp genelleyerek "iğrençsiniz, pisliksiniz" diyebilir? bu kadar nasıl olabilir gerçekten aklım almıyor.

    böyle kişilerin ortak özelliği de yaptığı her şeyi matah bir şeymiş gibi anlatması. neredeyse her girdisinde hangi işle uğraştığını anlayabilirsiniz. zira diğer herkesi yerip kendisini yücelterek kombo yapmak istemektedir. kadınlar, kendisi kadar yüksek düzeyde eğitim almayanlar falan filan.

    durulmaya, kutuplaşmamaya, anlaşmaya ve iletişime bu kadar ihtiyacımız varken sözlükte herkese karşı nefret ve kötü ifadeler saçan birinin olması beni oldukça rahatsız ediyor. engelleyebilirim, ki yapacağım da ama bulunuyor olması bile rahatsız ediyor.

    sözlükte nasıl aktroller barındırılmıyorsa, dileğim odur ki her girdisiyle içindeki ziftlenmiş nefreti üzerimize akıtan böyle varlıkların da barındırılmaması. troll olmadığı ortada. ateşlenen girdiler listesine bakıldığında genel huzuru bozduğu da ortada.

    keşke toplumda da barınamasalar. zira küçümsediği kesimin problemleri, bu kişiler yüzünden bitmiyor ve devam ediyor. böyle kişiler bilim yaptıklarını da iddia edebilir ancak birçok kalıpyargıyı aşamadıkları gibi keskin ifadelerle bunları desteklerler. ve bilimin temel varsayımlarından birini yok saymış olurlar. ama sorsanız makale yazar, atıf yapar.

    sinirlensem de gerçekten acıyorum. umarım içindeki öfkesini yenebilir ve daha sağlıklı düşünmeye başlayabilir.
  2. 2
    (bkz: şahsım)

    Bu ülkeye, insanlara ve hayata karşı nefret dolu 1iyim çünkü. En azından olduğumuz gibi görünüyoruz kardesm..
    • sçmlma slk şey .s.s.s

      kastettiğim o değil tabii ki biliyorsun.
  3. 3
    hayat bu. kim bilir başına neler geldi de böyle yazıyor diye düşündürür. ön yargı ile yaklaşmam.
  4. 4
    (bkz: TC'mi verseydin kardeşim )

    Hele şu sınav haftası hepinizi nefrete boğucam.. ya da sadece boğucam.. şey arkadaşlar aranızda farmakoloji bilen var mı? Nolur bilen varsa dm

    ( Ciddi ilandır)
  5. 5
    (bkz: kim lan isim verin bende linç etmek istiyorum)
  6. 6
    Huzur islamda . sözünü hatırlaması gerektiğini düşündüğüm yazardır. Entryleri okuyarak bu sonuca vardım.
  7. 7
    herkesin hakkInda bir seyler dosedigi yazardIr. kimse de alenen nick vermiyor ki.

    (bkz: vereydiniz bileydik)
  8. 8
    Başlıktaki girdileri okuduktan sonra #1915516 de zırvaladığımı anladım. Her an her şey olabilir sözlük. attention!
  9. 9
    sosyal medya, benlik saygısını yükseltmek için en işlevsel araçlardan biri olduğundan, en temel ihtiyacını sınırsızca karşılayabilecek (!) kişidir. kendini bu kadar önemli / emsalsiz görüyorsa, farkındalığı bu kadar gelişmişse, kendine bir iyilik yapıp terapiye gidebilir.
  10. 10
    (bkz: sorunları var)

    Haydar ling olmadığı için bu bkz'ı vermek bize düşüyor.
  11. 11
    Öncelikle kendisine sonra da başta anası babası olmak üzere tüm yakınlarına sabırlar diliyorum. Bu tiplerin gerçek hayatta dışlanmış tipler olduğunu düşünüyorum malesef. Bazen okuyunca üzülüyorum, yazık diyorum. Siz hem vicdanıma hem sinirime oynuyorsunuz.
  12. 12
    Çoğunlukla sinirli biri olan beni şaşırtan yazardır. Arkadaş sevdiğin bir şey olur be, ondan da bahset..
    • Seks
  13. 13
    yakında yine olacağım yazardır. bu ara başım kalabalık, nefretimi yaşayamıyorum..