kayıt

Akp öncesinde Türkiye'de araba olmaması

  1. 9
    Nilgün Ök'ün "Bu ülkede araba mı vardı?"ait ifadelerin tutanakta değiştirildiği iddiasıyla ilgili soruşturma başlatılmıştı. (#1915323) Konuyla ilgili sorumluluğu üstlenen Tutanak Hizmetleri Başkan Yardımcısı görevinden istifa etmiş. İşin aslı hiç de Nilgün ök'ün bahsettiği gibi değilmiş.
  2. 8
    Nilgün ök Twitter üzerinden yaptığı açıklamada işin aslı şöyle diyerek araba değil "yerli araba" söylediğini gösteren tutanaklar paylaşmış. Neyse ki CHP'li bir milletvekili paylaşımı gördükten sonra görüntü kayıtların peşine düşmüş ve yazılı dilekçe ile tutanağın hangi gerekçeyle ve hangi tarihte değiştirildiğinin kendisine bildirilmesini istemiş. başvurusundan birkaç saat sonra tutanaklar eski haline çevrilmiş. Tutanak orijinaline dönmüş dönmesine ama tweet hâlâ duruyor.

    twitter.com/...

    odatv4.com/...
  3. 7
    kadın doğru demiş, akepe öncesi 95 arabalık konvoyla cuma namazına giden yoktu neden yoktu çünkü akepe öncesi memlekette araba yoktu.
  4. 6
    aq millet evinde need for speed oynuyordu,bilmeden nasıl oynuyorlarsa.
  5. 5
    15 sene önce evlerde buzdolabı yoktu imam buzdolabı yoktu derse cemaat de araba yoktu der tabii?
  6. 4
    Buzdolabı fırın vb eşyaların olmadığı 2003 öncesi ülkemizde otomobil olmadığını da öğrenmiş olduk teşekkürler...
  7. 3
    bunlar türkiye'nin daha önce iki kere ürettiği tetanos aşısını sanki ilk kez üretmişiz gibi yeniden pazarlayanlar, açılan üniversitenin adını değiştirip tekrar açanlar işte. ne bekliyorsunuz.
  8. 2
    Biri Nilgün ök'e acilen Akp öncesinde de araba olduğunu, olmayan şeyin %220 ÖTV olduğunu söylesin.
  9. 1
    Muhteşem bir tespit. Akpli Denizli milletvekili hanımefendi yapmış.

    static.birgun.net/...