kayıt

verilen ilaçları kullanmayan covid-19 hastaları

  1. 1
    Bu şekilde kurtulduğunu övünerek anlatarak guruhtandir. Saçma işler yapıyor halkımız doktor keyiften veriyor zaten ilaçları.
  2. 2
    her hastaya, yaşı, kronik rahatsızlığına bakılmaksızın aynı ilacı ve aynı dozajı veren sağlık sistemini sorguluyor olabilirler.
  3. 3
    Doktor ilaç yazmaz, döversiniz. Niye bana ilaç yazmıyor diye
    Doktor gerektiği yerde ilaç yazar, onu da içmezsiniz. Laf edersiniz bu kadar ilacı napıcam ben diye.

    Be amına kodumun çocukları ne istiyorsunuz ? Söyleyin biz de ona göre hareket edelim
  4. 4
    en yakın arkadaşımın kız arkadaşının yapmadığı iş. sıtma ilacının kalbe iyi gelmediği hatta insanların da covidden ziyade kalpten öldüğünü gördüğü için kullanmadığını söyledi geçen gün bana.

    ne desem bilemedim.. ne denir bilmiyorum konunun uzmanı değilim. ama ben böyle işin mk.
  5. 5
    iki ucu boklu değnek durumunda olduğu için eleştirilmesi yersiz hastalardır. Gördüğü tedavi yüzünden entube olmuş birilerini bizzat işitmem sebebiyle insanları anlayabiliyorum. Benim için kırmızı çizgi maskeyi takıp mesafeyi korumak. Gerisi bireysel mesele.
  6. 6
    daha evvel de söylemiştim, "covid-19 tedavisinde kullanılan hiç bir ilaç direkt olarak antikora yönelik değildir," diye. buna çin'den gelen favipiravir ve hidroksiklorokin şeklinde de bilinen plaquenil de dahil. tamamı hastalığın vücutta yaratacağı tahribata karşılık bünyeyi dirençli tutmayı sağlayan ilaçlar. hastalığı önleyen değil, hastalığın vücut üzerindeki ağır tahribat yaratan etkilerini dizginleyen ilaçlar. dolayısıyla gerzek gerzek davranmanın alemi yok elbette? ballı ıhlamurla savuşturabileceğiniz bir mevzu olmayabilir bu. ya da hafif seyreden hastalığınızı bu angutluğunuz sayesinde geri dönülmesi zor noktalara taşıyabilirsiniz. alışveriş merkezlerinde yerde yemek yiyen ırgatlardan bir farkınız olması beklenir.
  7. 7
    2 gram doğruluğu şüpheli facebook bilgisiyle doğru karar aldıklarını zanneden hastalardır.
  8. 8
    başka sebeplerden düzenli kullandıkları ilaçlar ile beraber aldıklarında yan etkileri gözardı edilerek verildiği için başka doktorlara danışarak bunu yapmış olabilirler. aynen öyle.
  9. 9
    Sisteme güveni kalmayan hastaların tedavi için bilinen en makul ilacı kullanmayı reddetmeleri tam bir akıl tutulması.
  10. 10
    mal grubu diye nitelendirebileceğimiz insan topluluğu. ben ilaçları kullanmadığı için ölenler de tanıyorum. bir de ben zaten hafif atlatıyorum diye içmeyip bir gecede yoğun bakımlık olanları gördüm. zatüre sürecinde iyi olduğunuzu düşündürürken bir kaç saat içinde bilinciniz kapanacak vaziyete gelebiliyorsunuz. bu ilaçları böyle vermelerinin en büyük nedeni yaş farketmezsizin bir anda durumu kötüleştiriyor olması. iyi olsan da kötü olsan da baştan şansa bırakmıyorlar. çünkü 20 yaşında da 30 yaşında da öldürebiliyor.
  11. 11
    şoklama tedavi uygulanmasından kaynaklı oluyor olabilir. bunu kullanmak ya da kullanmamak tercihsel bir yaklaşımdır. bunu övmenin yanlış olduğu kanaatindeyim. lakin aklımı karıştırmıyor da desem yalan olur, zira uzun vadede bu tedavinin verdiği yan etkilerini gözleme şansı olmadı tıp dünyasının. bir de şöyle bir şey var ki onu da şuraya bırakayım.

    öteki yandan şunu da belirtmekte fayda var: bakanın 10 milyon doz sipariş ettik dediği aşının faz3 çalışması yapılmamış. bu demek oluyor ki, bu aşı ne kadar faydalı, yan etkileri neler bilen yok. yine de gönüllülere vurulmaya başlandı.

    sisteme güvensizliğin had safhasının yaşandığı şu günlerde, korkmadan verilen ilaçları kullanmak biraz ürkünçlü gibi. yine de doktora danıştıktan sonra, allah kerim. şimdiden hepimize geçmiş olsun. ^^
  12. 12
    bizim bir tanıdık var ben bir tek onu ve kızını tanıdım bu kategoriye girebilecek insanlar olarak. o ilaçlar çok fazla geldi içmedik, turşu sarımsak yiyerek hastalığı atlattık dedi kadın.

    ben yine de sakın evde denemeyin diyorum.