kayıt

alperen şengün

  1. 1
    2002 doğumlu pivot. bu sezon beşiktaşta oldukça iyi maçlar çıkartıyor. seneye iyi bir transfer daha sonrasında ise nba yapması muhtemel. fakat kendisini adım adım götürmesi onun adına çok daha faydalı olacaktır.

    atıyorum seneye eurocup takımı ile kendini test edip kanıtlama daha sonrasında ise bir euroleague takımında kendini kanıtlama ve oradan da nba draftı. evet potansiyel vaad ediyor fakat sadece lig performansı yanıltıcı olabilir.
  2. 2
    uzun arayışlarında olan fenerbahçe beko'nun bir numaralı hedefi olduğu konuşuluyor.

    bir kez canlı izleme şansım oldu. tv'de de izlerken görüyoruz ki yaşına göre çok özgüvenli oynuyor. etkisini göstermediği maç yok. takımın en kötü olduğu maçlarda bile kendi oyununa devam edip sayıları bulabiliyor.

    bi avrupa takımıyla euroleague görüp ordan nba draftına katılmasını istiyordum. ama fenerbahçe'de istediği süreleri alacaksa harika bir transfer olacaktır.
  3. 3
    twitter.com/...

    2021 NBA draft'ına katılacağını açıkladı.

    Neredeyse herkesin ortak görüşü avrupa kupalarında boy gösterip öyle nba'ye gitmesiydi. Sakatlık , form düşüklüğü vb. durumlar yaşamadan tam zirvedeyken gitmeyi tercih ettiğini düşünüyorum. yolu açık olsun. Umarım ülkemizi en güzel şekilde temsil eder.
  4. 4
    başlığı her gördüğümde aklıma can Şengün geliyor.
  5. 5
    draft gecesinde 1. tur 16. sıradan Oklahoma tarafından seçilmiştir. yapılan takasla birlikte houston'a geçti.
  6. 6
    çok büyük bir pivot olabileceğine inandığım topçu.