kayıt

Fairy Tail

  1. 1
    başlarda fantastik olmasına rağmen sonradan ecchi tarzına kaymaya başlamış animedir.

    çok bölümlü olan bu anime lucy adında sarışın bir cadının fairy tail adlı loncaya katılmak istemesi akabinde ejderha avcısı olan natsu'nun onu kurtarması ve birlikte bir takım olup loncanın verdiği görevleri yaparken yaşadıkları maceraları anlatır.
  2. 2
    karakter çizimleri one piece benzeri ve asıl konuya giriş de bayağı uzun süren anime. Naruto shippuuden ve Bleach'le aynı dönem animesi olduğundan mıdır nedir çok tuttu.
    Bence çerezliktir, bağımlılık yapamaz o ayrı.
  3. 3
    (bkz: peri masalı)
  4. 4
    upuzun fillerlarla can sıkmayan anime.
  5. 5
    animenin ilk serisinin bitmesiyle merakımdan mangasına başladığım anime.
    hata yaptığımı çok geç anlamadım 2. seri bitiminden kısa bir süre sonra başladı mangayı bıraktım ama kaldığım yeri bir türlü bulamıyorum.
    yardım *(u: :( )
  6. 6
    gerektiği ilgiyi göremeyen anime. naruto, bleach, one piece gibi gözde animelerin yanında çok sönük dursa da çok daha iyi yönleri vardır. hiçbir zaman bir filler'ı sakız gibi uzatıp tat kaçırmazlar. buna rağmen hemen hemen bütün önemli karakterlerin geçmişini biliyoruz. halbuki ne öğretmişti bize naruto, 1 karakterin geçmişini öğrenmek için 50 filler izlemek gerek. naruto sevgimi söndürdü namussuzlar! laf aramızda şu sıralar en heyecanlı ilerleyen animedir kendisi, şiddetle tavsiye ederim.
  7. 7
    Loncaları ve onların büyülü hayatlarını anlatan anime. 170 küsür bölümlerdeyim üff derim üff. Favorilerim Juvia ve Laxus tabii ki.

    Laxus baba diyeceksiniz
  8. 8
    acaip overrated bir anime ha ama izledim mi? tamamen olmasa da izledim evet. lucy cok dadlu.
  9. 9
    naruto shippuuden ve bleach'le aynı döneme denk gelmesi şans değil talihsizlik olmuştur. gerek doldurma bölümlerin az olması gerek karakter ve hikayelerin iyi olması ile olması gerekenin çok çok altında takipçisi olan animedir.

    gajeel reisin askerleriyiz...