kayıt

Manisa'da açılacak Volkswagen tesisi

  1. 1
    Maalesef bir hayal olarak kalmıştır. Onun yerine Slovakya'da açılması kararı alınmıştır.

    twitter.com/...
  2. 2
    Volkswagen yöneticisi Herbert Diess, Manisa'da kurulması planlanan fabrikanın iptal edildiğini açıklaması üzere Cumhurbaşkanlığı'ndan bir karşı hamle geldi. Cumhurbaşkanlığı kararıyla bundan böyle Volkswagen ve Audi’nin kamu kurumunda makam arabası olarak kullanılması yasaklandı. Zamanında manisa'da açılacak volkswagen tesisine karşı jest olsun diye cumhurbaşkanının talimatıyla alınan Volkswagen Passat model araçlar şimdi rest sebebi oldu.
  3. 3
    aklıma takılan bir husus var. iyi, güzel, hoş; volkswagen tesis açmaktan vazgeçti ve bu nedenden ötürü kamuda bu gruba bağlı araçların kullanımını yasaklıyorsun. peki makam aracı olarak kullanılan diğer tüm markalardan türkiye'de fabrika beklentiniz mi vardı? sözleşmede yazılı bir madde mi bu? ya, insanlara zorla, tehditle, zarara uğratma koşuluyla milyarlarca dolarlık yatırım mı yaptırılır arkadaş?

    - "bak ya fabrika kurarsınız ya da sizi halkın önüne atarım," şeklinde olur mu?

    inanılmaz gerçekten...
  4. 4
    Tesisi açmaktan vazgeçilmenin sonrası, hükümetin misilleme olarak boykotta zorlanacaklarını pek de düşünmüyorum. Zaten ya Mercedes ya Lexus kullanıyorlar xd