kayıt

schengen vizesi

  1. 8
    almanya'ya başvururken ulusal vizeden sonuç alamayınca başvurduğum vize türü. 89 günlük çoklu giriş vizesi almıştım bu da kapak olsun sayın yetkililere aq değdi mi uğraştırdığınıza acaba...
  2. 7
    başvururken ellerimin titrediği vize türü. zamanında ingiltere vizesine başvururken bu kadar darlanmamıştım
  3. 6
    yeşil pasaportum olduğu için sikimde olmayandır.
  4. 5
    dahilinde bir çok avrupa ülkesi barındıran vize türü. ancak vermeniz gereken tonla evrak var tabii. zordur efendim.
  5. 4
    önümüzdeki aylarda batum'a "sadece kimlikle" gideceğim için heyecanlanan beni çıldırtmak üzere olan vize. şehir değiştirir gibi ülke değiştirmek nasıl his acaba, merak ediyorum.

    aachen'da yaşayan bir öğrencinin* alışverişini daha ucuz diye hollanda'dan yapıp müzeleri ziyaret etmek için lüksemburg'a gitmesi değişik olsa gerek.
    • Batum için çok heyecanlanma ya. Hayal kırıklığına uğrayabilirsin.
  6. 3
    allah'ın belasıdır. net.

    iki gündür evrak topluyorum sürekli bir şeyler eksik çıkıyor. daha önce öğreciyken iki kere almıştım o zamanlar kolaydı. şimdi utanmasalar patronumun annesinin kızlık soyadını isteyecekler benden.
  7. 2
    İtalya'dan interrail için almaya çalıştığım vize. Bunu alırken 2. sınıf insan muamelesi görmek de ayrı bi olay. Hele ki Avrupalının bundan para kazanması apayrı bi' olay, bilahere tartışırız onu.
  8. 1
    2009 yılından beri ekseriyetle turistik olarak aldığım vize türüdür. Oldukça yüklü evrak listesini sıraya koyduğunuzda, bir işiniz olduğunda ve hesabınızda az da olsa paranız varsa kolaylık ile alabileceğiniz vize.

    En Cimri : Çek Cumhuriyeti gideceğiniz gün kadar veriyor. Ne eksik ne fazla. Ya da bana ve yakın çevreme denk gelen.
    En Cömert : Yunanistan'dan 2 yıldır 1 yıllık çok girişli aldığım için en cömert sınıfına sokmadan edemeyeceğim. Randevusu kolay, ödemesi kolay.