kayıt

paris'te soktu sokya sokma yeri ye para paris'te

  1. 1
    ilginç bir bahçeli cümlesi:

    twitter.com/...
  2. 2
    bunun youtu.be/... gibi bir beyan olmuş.
  3. 3
    Konuşacağını bilmeyen unutan geveleyen bir yaşlının cümlesi.

    Madem yaşlı adam yakını eşi dostu baksın sağlık içinde ömrünü tamamlasin ben niye ulkece çekiyoruz?

    twitter.com/...
  4. 4
    Soktu
    Sokya
    sokma yeri
    Ye para

    Dil sürçmesi konusunda Freud'a saygılarımı iletiyorum.
  5. 5
    birkaç saat evvel bir randevum vardı ve bekleme salonunda oturup zaman geçirirken bu başlığa denk geldim. videoyu izlemeden sadece yazılanı okuduğum için inanılmaz ve o an için son derece gereksiz bir gülme tuttu ki kendimi zor zaptedebildim. görüşme esnasında aklıma gelecek diye de ödüm koptu.

    ancak şimdi gelip vidoyu izlediğimde...

    epilepsi hastasıyım, odaklanma faaliyetlerini baskılayan bir ilacı 25 senedir kullanıyorum ve her ne olursa olsun adamın o an için yaşadığı sıkıntıyı iliklerime kadar hissettim. o aklın tutulduğu anı, aura hissini andıran tarif edilemez tutukluğu ve hepsinden de fenası bulunduğun ortama yeniden uyum sağlamak adına daha da saçmalanılan kısmı.

    sosyal medyada çok fena dalga konusu olmuş. benim açımdan şakası yapılacak şeyler değil bunlar. kesinlikle aynı dünya görüşünü paylaşmıyor olmamıza rağmen adama bir insan olarak çok üzüldüm. umuyorum ki gündemdeki yoğunluklarla ilgili bir tutukluktur da ciddi bir rahatsızlık falan değildir.
  6. 6
    makam sevgisi öyle bir şey ki insanı hükümdar gibi hissettirir ama aslında soytarı eder. Aklı selim birinin artık bahçeli ile konuşmalı ve siyaseti bırakması gerektiğini söylemelidir. Kral çıplak diyemeyen şakşakçılar etrafında olduğu müddetçe buna benzer hadiseler daha çok yaşanır. Şayet bu yaşanan olay hastalığı tarafından tetiklenen bir durumsa geçmiş olsun.
  7. 7
    siyasete üst yaş sınırı gelmesi gerektiğinin kanıtı. insanların geleceğine dinozorlar karar vermemeli.