kayıt

fenerbahçe'nin gümbür gümbür şampiyonluğa yürümesi

  1. 1
    Herkesin hemfikir olduğu hadiselerden biridir. Hem kadro olarak hem de organize bir şekilde bu sene koydukları tavır bu ligde şampiyon yapacaktır kendilerini.
    • ya tmm yunow gözüme girdin yeter fb güzelleyip durma.
  2. 2
    10 senedir bitmeyen yürümedir. Yıllardır bitmedi bu çöp tenekelerinin gazı.
  3. 3
    Herifler senelerdir şampiyon olamadılar. Fena bilendiler. Haliyle şampiyonluğu garantiledikleri an itibariyle amına koyacaklar memleketin. Ama ben varım. Ağzına sıçıldı ülke futbolunun. Kağıt üzerinde Ligin ilk 10'una dahi giremeyecek kadromuzla biz şampiyon olacağımıza bu ipneler şampiyon olsun.ali Koç gibi Ciciş adamların da kıymeti artsın biraz...
  4. 4
    Keloğlan masalları gibi yürüme.
    Az gidiyor uz gidiyor, dere tepe düz gidiyor; sonra arkasına dönüp bakıyor ki daha bir arpa boyu yol kat edememiş. Eheheheh.
  5. 5
    bazı neticeleri alev alev yakmakta olan gelişme... biri de ibne falan demiş... yani kaale almaya hacet yok da işte...

    elbette henüz erken... ancak "olağan" şartlarda şu an fenerbahçemiz en büyük şampiyon adayı... geçen senelerle kıyalamanın anlamı yok ki. son üç senedeki kadro kalitesi ile şu anki bir mi amk.
  6. 6
    geçen sezon bu zamanlarda dillendirilendir. Hatta geçtiğimiz son 7 sezonda dillendirilendir *.
  7. 7
    Pavyoncu iş bilmez Ersun, bacaksız futbolcular ve ik çalışanı comolli'den kurtulup adam akıllı transferler yapınca geriye sadece adanalı ve onun müritleriyle savaşmak kalıyor. Eğer bu sahte kabadayının çevirdiği dolaba binersek şampiyonluk zor. Ama böyle devam edersek zaten Aralık ayında;

    (bkz: Kaçacak)
  8. 8
    2014ten beri yüklenen 4. Yıldızı almasıyla sonuçlanacaktır. Diğer takımların bu kadar sıkıntısı varken ve fenerasyon görevdeyken gayet olası..
  9. 9
    (bkz: yavaş yürü yiğidim kanaryalar ötüyor)

    42 hafta sürecek süper ligin 5. hafta sonuçlarına göre hayallere dalan taraftar yürümesidir.
  10. 10
    pek zannetmiyorum ama hayIrlIsI olsun diyelim.
  11. 11
    Fenerbahçe gönyede zor duruyorken nereye şampiyonluğa yürüyor amk. En son yürümeye çalıştığında lig tablosunda kümeye oynuyordu.