kayıt

kadınların erkeğe fazla bir şey katamaması

  1. 1
    Erkeklerin kadınlara bir şey katamaması kadar olağandır. Çünkü bu kişiden kişiye değişebilecek bir olay ayrıca birine bir şey katmak için onda da bir şeyler olması lazım.
  2. 2
    Durumdan duruma değişir. Nice kadınlar var ki erkeğini vezir eder. Rezil edeni de vardır elbette ama konumuz bu değil şimdi.*
  3. 3
    Nasıl bir katkı beklediğine göre değişir. Ne yapalım adama ivmelenen cisimlerin kütleçekimsel dalgalarını mı anlatalım? Dünyadaki karbon bazlı yaşamın neden olduğunu mu anlatalım? Petrol, doğal gaz, fosil yakıtlar yerine dünyaya katkı sağlayacak ozon dostu yakıt olarak ne üretilebilir diye fikir mi yürütelim? Tarımsal kalkınma projesi mi düşünelim? Aşıları daha uzun süre muhafaza edip koruyacak prezervatif * türleri neler olabilir diye mi konuşalım? Muhtemelen çoğunluğu cinsel açlığına odaklanılmasını isteyecektir zaten. Burada laf olsun başlık dolsun diye açılmıştır. Ötesi pek de olmaz.

    Türk insanını çok da şey yapmamak lazım. Ne kadını tam ne de erkeği. Buna katkı sağlayan da hâlâ oturmamış eğitim, ahlak ve adalet düzensizliği.
  4. 4
    Bir şey katabilmesi için kadından önce de bir şeylere sahip olması gerekir.

    Ayrıca var olma ve dünyaya gelme aracı olarak kadını kullanan, kadınca yetiştirilen ve bir kadının sevgisiyle de ölümüne dek yaşamını devam ettiren erkeğe daha ne katması beklenebilir bilemiyorum.

    Tatmin olmaz toplar sizi.
  5. 5
    yemek yapıyorlar, temizlik, ütü falan. bu da bir şeydir. abartmayalım.