kayıt

blog

  1. 10
    Blog siteleri genellikle ziyaretçi ve takipçilerine konuları güncel tarih sıralamasından başlayıp eski tarihe göre listeleyip yazarın kendi özgün bilgisi yada araştırmaya dayalı olarak sunduğu sitelerdir. En iyi blog siteleri bknz; (link: : www.blogacmak.com/...)
  2. 9
    hazır içerik sistemleri wordpress gibi sitelerin açılması kolaylaştırdığı için olsa gerek her alanda site açılır durumda. özellikle blog siteleri ama bu aralar twitter gibi mikro blog olarak ifade edilen sosyal medya siteleri bu durumu biraz yavaşlatmış gibi duruyor.
    www.hatunmutfagi.com...
  3. 8
    sosyal medyanın çok kullanımlasının sonucu olarak insanlar artık blog sitesi de açmayı düşünmeye başlıyor. bu nedenle de internet kullanıcılarının blog açmak için arayışa girdiğini söylemek çok da yanlış olmasa gerek.
    www.blogacmak.com/...
  4. 7
    merhaba bu benim bloğum öneri ve görüşlerinizi bekliyorum dusunmemizgerekenbirkonuvar.blogspot.com.tr/...
  5. 6
    şahsa ait, fikirlerin,etkinliklerin paylaşıldığı site.

    açıkçası günümüzde pek de bakılmıyor. ne biliyim zaten sosyal medya hesaplarını (facebook,twitter,pinterest,instagram..) takip ediyoruz. onu geçiyorum şu günlerde youtube kanalları ortaya çıktı. youtube kanalları moda. kardeşimin 11 yaşındaki arkadaşının bile kanalı var. aşağıya linkini bıraktım.

    www.youtube.com/...

    uzun uzun yazılar paylaşmaktansa 140 karaktere çok şey sığdırmak daha mantıklı sanki. ve teknolojinin gelişimine ayak uydurmak önemli.
  6. 5
    bir aralar acayip popüler olan siteler. yerine youtube'a bıraktı.
  7. 4
    zevk için yapanları hariç tutuyorum ama bu işten para kazanmaya çalışan insanlar var. internette okuduğum "internetten nasıl para kazanılır?" konulu yazılardan biliyorum bunu da. webrazzi gibi bir şey değilsen bu işten nasıl para kazanırsın anlayamıyorum. ayrıca o kadar emek harcayacağına işportacılık yapsan eminim daha kolay kazanırsın.

    bir de yeni yeni duymaya başladığım vlog zımbırtısı var. bu mantıklı ama, ciddi para kazanıyorlarmış bu işten. çocuğun teki diğer iki arkadaşıyla yaptığı saçmalıkların videolarını çekip yüklüyor. 200 bin bilmem kaç tane abonesi var. e zaten bu oynadıkları oyunların videolarını atan bir tayfa var. bir de ayrıyeten bu işi profesyonel yapan adamlar var. ciddi ciddi ofisleri falan var. video çekip atıyorlar. hatta bir tane çocuk, yeni satın aldığı oyuncakların tanıtımını yaparak muhtemelen babasının hayatı boyunca kazanamayacağı parayı kazanmış.

    yabancılar özellikle, adamların kazandığı para beni kötü hissettiriyor. alın bu da link.
  8. 3
    artık okunmayandır. çok nadir en azından.

    (bkz: bring back 2007)
    (bkz: vlog)
  9. 2
    kişinin herhangi bir konuya bağlı olarak içerik yazdığı, fotoğraf ve video eklediği sitelerdir.
    weblog klimesinin hızlı söylendiği zaman oluştuğu halidir. (web günlüğü)

    yıllar önce kullandığımız kişisel sitelerden çok fazla bir farkı yok. İçinde yorum özellikleri barındıran, içeriği paylaşmaya yarayan, bazı özellikler barındıran platformlardır.
    (bkz: bloggerlık)
    (bkz: blogculuk)
  10. 1
    şöyle bir tanımı olandır.

    teknik bilgi gerektirmeden, kendi istedikleri şeyleri, kendi istedikleri şekilde yazan insanların oluşturabildikleri, günlüğe benzeyen web siteleridir.

    Ancak bu iş bu kadar basit değil aslında yani dünyada en azından. sosyal medyayı hayatına geçirmiş gelişmiş ülkelerde her tür blogun bir ehemniyeti vardır. yemek, müzik, teknoloji, siyaset alanındaki bloggerların görüşlerinin alınması ya da biri hakkında referans vermesi çok önemlidir. ufacık bir reklamları insanları bir yere rağbet olmasına sebebiyet verir.

    Evet orada yaşamadım ama bunu gördüğüm programlar oldu. örneğin gordon ramsay'in sunduğu programa yemek alanının bloggerları geliyor iş bitince ve mekanın reklamını yapıyor. kısa sürede orası çok popüler bir yer halini alıyor.