kayıt

ak parti gençlik kollarının sen kimsin videosu

  1. 1
    Onlarca ismi sayıp Erdoğan'da toplanan video.

    twitter.com/...
  2. 2
    Anladığımız kadarıyla hepimiz arap'ız. Enteresan 1 video.
  3. 3
    Bu siyaseti Suudi Arabistan'da yapsalar da bizde rahatlasak...
  4. 4
    musab bin umeyr ile başlayıp erbakan ile devam ederek necip fazıl ile son bulan video.

    ülkenin şu an böyle kendini aşmış bir halde olma nedenlerinin sentezi yapılmış adeta. beğendim, güzel.
    bu arada babadan zengin musab bin umeyr ile videonun başlaması da hoş bir detay olmuş. herkes gücümüzü görsün.
  5. 5
    Videonun elle tutulur tek yanı giriş bölümündeki "işin çok, derdin çok" kısmı olmuş. Şayet çok merak ediyorlarsa sen kimsin sorusunu hatay valiliği önünde kendini yakan Adem Yarıcı'nın çocuklarına sorsunlar. Ya da işsizlik ve borçlar yüzünden bunalıma girip intihar eden Şanlıurfa'lı babanın ardında bıraktığı 4 evladına. Keşke henüz intihar etmeden önce Cüneyt, oya, Kamuran, yaşar kardeşlerine siz kimsiniz diye sorulsaydı. Gerçi atik'e göre bu kardeşleri intihara sürükleyen evde bulunan ateist propagandası yapan kitaplardı. Peki ya eşinin "Pazara gidelim" dediği Ali Kabasakal? "Sen biraz oyalan, duş alayım" diyerek av tüfeğiyle intihar etmeden önce bu soruyu ona sormak akıllarına gelmemiş mi? "Bir liraya karnımı doyurabilir miyim enter. Yemekhane kartımda para kalmamış sadece bir liram var. Bir lira kırk kuruşmuş" diyen Sibel ünili? Gencecik bir kız kendine kıydı. Sen kimsin diye sorulsaydı cevabı ne olurdu merak ettiler mi gerçekten hiç? Çok merak ediyorlarsa sokağa insinler askıda ekmek projesine muhtaç bıraktıkları halka sorsunlar sen kimsin diye.
  6. 6
    Biz ne gemileri karadan yürüten Fatihiz ne de üç kıtaya ferman salan Kanuniyiz. 21. yüzyılda gelecek kaygısıyla yaşayan Türk gençleriyiz. Biz tozlu tarih sayfalarının avuntularını değil huzurlu ve müreffeh bir gelecek istiyoruz.
  7. 7
    Abi böyle videoları gördükçe ben korkuyorum aq.
    Bir sonraki seçimi de kazanırlarsa önce İran sonra kuzey Kore gibi bir şey olacaz herhalde. Baksana olmak istemediğim ne varsa osun demişler.
    Eren bülbül’e sorsunlar bakalım, 15 Temmuz’da can veren adama veya bu ölenlerin yakınlarına sorsunlar. “Bizim akp çocukları zenginliğine zenginlik katacak, Sefa sürecek sizler ve sizin yakınlarınız da ölecek, evlat acısı tadacak.” diye. Ben böyle ölümlerde “vatan sağ olsun.” Yerine, “akp çocukları çok yaşasın.” Demeyi daha uygun görüyorum artık.
    O Sensin, bu sensin dediklerinin çoğu yatağında normal sebeplerden ölmemiş. Kimse kusura bakmasın ben yatağımda ölmek istiyorum. Bu yüzden mümkünse ben ve yakınlarım o kişilerden olmayalım.
    • Yok be o kadar abartacak bir durum yok..mevlüt Çavuşoğlu süreci iyi idare ediyor byby
  8. 8
    esas kimsin olm hayırdır sen diye cevaplanası vidyo...
  9. 9
    Videoda bi yerde müteahhit karısının jipini görünce durdurdum.
  10. 10
    açıkçası %90'ı olmadığım videodur. milliyetçi figürleri araya katıp kendi ideolojileri ile insanlara yedirmeye çalışmışlar.

    ben bu ülkede sadece ama sadece fikri özgür bir şekilde ve vatandaşına hain damgası yapıştırmayan bir yönetim isteyen bir gencim. gerisinde gözüm yok.
  11. 11
    Ak parti gençlik kollarının sen kimsin sorusuna gelen yanıtlar:

    Ben cebine para sıkıştırdığınız kanser hastası Dilek’im
    twitter.com/...

    Ermenek maden katliamında kaybettiğim oğlumun cenazesine yırtık lastik ayakkabıyla katılıp, ardından önce kahrından sonra koronadan ölen Recep amcayım.
    twitter.com/...

    4 çocuk babası Seyyar satıcı hacı oruç ben, Bir Ramazan günü eve geldim. Eşim evde yemek yapacak hiçbir şey olmadığından iftar hazırlayamadığını söyledi. Yan odaya geçip kendimi astım. sen kimsin?
    twitter.com/...

    Ben Ensar Vakfı'nda istismar edilen çocuğum t.co/...
    twitter.com/...

    İşverenleri tarafından gerekli önlemler alınmadan kanalizasyona sokulup mikrop kaparak ölen Zafer açıkgözoğlu’yum.
    twitter.com/...

    Ben Soma'da tekmelenen maden işçisiyim twitter.com/...