kayıt

kutup sözlük menajerimi ara beren dostları lobisi

  1. 6
    ikinci bir survivor nisa vakası yaşamak zorunda bırakılmadan dağıtılmasının münasip olacağını düşünüyorum.
    • 10 ocak akşamı fesih kararı açıklandı zaten. beren bitti ama nisa bölükbaşı vakasının ufak çaplısını aleyna kalaycıoğlu elenene kadar yaşatmaya çalışacağım. ufak çaplı olmasının tek sebebi sizin bir daha bunu yemeyecek olmanız maalesef.
    • Daha önce yemiş miydik...
    • herkesi bilemem ama inanan yazarlar olduğunu biliyorum. onları gördükten sonra büyüttüm zaten meseleyi. yoksa masterchef özgül hayranlarının yazdıklarından öteye gitmezdi benimki de.
    • O zaman gelsin aleyna.
  2. 5
    her ne kadar lobimiz kendini feshetmiş olsa da kutup sözlük menajerimi ara beren dostları lobisi kurucusu olarak son bölümde ortaya çıkan sapık hakkında açıklama yapmayı sözlük kamuoyuna bir borç bilirim. lobimiz faalken malum şahsın varabileceği noktayı önceden tespit etmiştik ve ihraç etmiştik ama onu ihraç etmemiz hiçbir işe yaramamış maalesef. kendimi suçlu hissettiğim tek nokta malum şahsı yeterince ciddiye almamış olmam, amiyane tabirle bir sikim yapamaz demiş olmamdır. bu şahıs hakkında beren hanımı, babası kıraç beyi ve menajeri serkan beyi uyarmalıydım. özür dilerim.
  3. 4
    mankurt senaristlerin berenimizi getirdikleri noktadan ötürü lobimiz kendini feshetmiştir. çok üzgünüm.
  4. 3
    #bereninmacivar
    #birgundegilhergunberen

    lobi akşam için hazır mı?
    • 2
      bağlantılı entryye artı veren 2 yazar katılsaydı bari. yazık.
    • 1
      kurulmuş lobidir. sonuna kadar savunulması gereken bu harika karakter için desteklerinizi bekliyorum.

      #1888657