kayıt

25 ekim 2020 fenerbahçe trabzonspor maçı

  1. 1
    süper lig 2020-2021 sezonu 6. hafta maçı.

    maçın başlama saati 19.00.
  2. 2
    Tüm sosyal medyayı gün boyu meşgul edecek olan derbi.. ikisinden de nefret ediyorum..
  3. 3
    eddie newton'ın kovulacağı karşılaşma olacaktır. apo hunter hocam olsa kesin kaybederdi fener'e. büyük maçları aradan çıkarıp getirmeyi tercih etsin trabzonspor.
  4. 4
    derbi değildir. büyük maç da değildir. zira maçın aktörlerinden tek büyük takım vardır, fenerbahçemizdir.

    inşaallah şamoyonluk yolunda bir engeli daha bertaraf ederiz.
  5. 5
    2 tane küçük takımın maçı. Hamsisporun zayıf rakibine acımayacağı maç.
  6. 6
    Her şeyden evvel bu tip maçlara ulusal derbi adını vermek ve öneminin altını çizmek önemli. Sonra deniyor ki Türk futbolu neden bu halde? Ulan sen daha ligindeki kulüpler arası rekabete kendin sahip çıkamıyorken elalem sana niye sahip çıksın?

    Dünyanın rekabeti daraltıp kısıtlı bir alana hapsedilen (Fenerbahçe&Galatasaray rekabeti) yegâne ülkesidir burası belki de bak, yaz bunu bi'yere? Öylesine cahil cühela ordusu bir orta asya toplumundan bahsediyoruz.

    Elin ingilizi ister ki Newcastle United da, Leeds United da kafaya yarışır olsun. Bundan on yıl önce Tottenham hotspur diye bir takımın varlığından kimin haberi vardı? Mantıksal çizgide bu işi yöneten insanlar ister ki ligdeki elit takımların sayısı artsın, rekabete çok sayıda katılım olsun.

    Bizde ise tam tersi anasını satayım. Yok, "tek büyük Fenerbahçe," diyen... yok, "ama bizim UEFA kuapmiz var," diyen... Yok, "Beşiktaş ve Trabzonspor'la yapılan maçlar derbi değil, derbiciktir," diyen... Yemin ediyorum sanki türk futbolunun gelişmemesi adına bile ve isteye o koltuklara oturtulan hainler ordusu yahu?

    Neyse sikmişim futbolunu.

    Maça dönecek olursak... Fener alır.net
    • manchester is red. türkler bulmuş bu sloganı evet. ayrıca derbilere lokal anlam yüklemek de asla bize has değil: premierskillsenglish.britishcouncil.org/... futbol tayfa cahil cühela deseniz anlarım fakat buraya has olan ne hiç anlamadım.
    • İngilizler derbileri yerelleştirebilir, biz de bunu bir üst noktaya taşıyıp ülke geneline yayarız, nedir ki? Hele ki ülke futbolundaki kalitenin artmasına ve hâliyle rekabete bu denli ihtiyaç varken?

      İnsan istiyor ki atıyorum fenerbahçe-bursaspor maçı tıpkı bir Manchester united-chelsea maçı gibi büyük sükse uyandıran maç niteliği taşısın. Yok yahu... Geçiyorum Bursaspor'u, Alanyaspor'u, Medipol başakşehir'i falan, Beşiktaş ve Trabzonspor'la oynanacak maçları dahi küçümseyen bir toplum yetiştirdiler. Sözümona Derbicik adını vererek...

      Mevzuyu tepeden tırnağa yanlış anlamışsın.

      Ayrıca şöyle geriye çekilip bakınca da biraz komik görünmüyor mu? Neden dünyanın en büyük maçları sadece aynı şehrin takımları arasında oynansın ki?
  7. 7
    fenerbahçe'nin plansız oyunuyla dikkat çeken maç ilk yarı itibariyle. trabzon iyi hazırlanmış. fenerbahçe'de caner'in ortaları hariç hiçbir plan yok. sosa da satış yapıyor resmen bugün. bu gidişatla trabzon 2 hatta 3'ü bulur kontrayla.
  8. 8
    haftalardır sosyal medyada yazıp çiziyoruz, anamıza sövüyorlar. şimdi tüm fbliler gördü ki takımın tek gol opsiyonu caner'in ortaları ve ozan'ın dikine koşuları...
  9. 9
    yarına hamsi tava yapmama sebebiyet verecek maçtır.
  10. 10
    HAMSİLERİ ÜÇ GOLLE UĞURLADIĞIMIZ MÜSABAKA. YİNE BAZI GÖTLERİ ALEV ALEV YAKTIK.... TEŞEKKÜRLER AŞKBAHÇEM..
  11. 11
    ts ve gs taraftarlarının şu modda izledikleri maç.