kayıt

keçiören'de hasta yakınlarının kapıya dayanması

  1. 3
    Çatlak şanzel'in alalede bir olay gibi bahsettiği işlediği doktor cinayeti olayını aklıma getirdi. O açıklamayı kanım donarak izlemiştim fakat bu video baya sarstı beni.
  2. 4
    şaşırtmamıştır. ben artık her şeyi beklerim bu insan yavrularından.
  3. 5
    "olasılık" adı altında, koskoca ilgili bakanın hakkında açıklama yaptığı, rezalet ve günümüz türkiyesi tanıtım filmi tadında yaşanan vahim olaydır.
    twitter.com/...
  4. 6
    Edinilen bilgiye göre yaşanan silahlı çatışmanın ardından Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen yaralılardan biri hayatını kaybetti. Bunun üzerine hasta yakınları hastane acilindeki sağlık personeline saldırdı. Kendilerini güçlükle hastanedeki bir bölüme kapatan sağlıkçılar canlarını zor kurtardı. Sağlık çalışanları sadece Covid-19'a karşı değil cahilliğe karşı da amansız bir mücadele vermek zorunda kalıyorlar.

    Görüntüler sanki zombi istilası setinden gibi:
    twitter.com/...
  5. 7
    cahillik değil düpedüz orospu çocukluğudur.
  6. 8
    Bir kere arkadaşımın yanında yoğun bakımdaydım, orada kardeşimi görmek isteyen biri vardı. Kardeş ölmüş. Yanımızdaki kapalı perdede meğersem kardeşi morg için hazırlıyorlarmış hiç anlamamıştım. O anki duygu durum karışıklığı ve arkadaşımın ki hemşire net sert tavrı acısı aşırı taze olan abiyi çıldırtmıştı. Sonra orada da sesler yükselmişti.

    Gözün gördüğü ile hemen olayları değerlendirip taraf olma çabasını anlamaya çalışıyorum ben de dünden beri yazılanlarla.

    Ortada şiddet diye yansıtılan sevilen insanı son bir kez görme isteği, kaybın acısı, olana öfke olamaz mı?

    Bilemedim.
  7. 9
    keçiören yobaz, bağnaz, ankara'nın kanser ilçesi. çorum, çankırı, yozgatlı herkes buraya yerleşmiştir.