kayıt

21 Eylül 2020 futbol dünyasındaki fetö kavgası

  1. 1
    Ben fetöcüyüm de sen daha mı az fetöcüsün kavgası. Bugün şimdilik bu kadarını yapıyorlar yarın öbür gün iktidar gidince olusacaklari düşünün.

    Şöyle özetlenmiştir.

    twitter.com/...
  2. 2
    Fetö kavgasından ziyade Rıdvan Dilmen'in yeter edip masaya yumruğu vurmasıdır.

    Rıdvan Dilmen futbola ne fetöyle ne iktidarla ne de başka bir şeyle girdi. Yetenekliydi. Sakatlıklara rağmen iz bıraktı.

    İbrahim seten kim amk? Vasfı nedir?
  3. 3
    Tüm spor medyası birbirine girdi. Dallas rüzgarları, Brezilya dizileri hal etsin. Yok böyle bir entrika. Fight Club tadında bir gece.
  4. 4
    ercan taner dışında tamamının ne bok olduğunu biliniyor, tek şaşırtan o olmuştur.

    iki ihtimâl var.

    ilk ihtimâl, ercan taner'in de fetö organizasyonları içerisinde yer alması olur ki şayet bu doğruysa, hakikaten bu ülke futbolunun kepenklerinin inme zamanının çoktan geldiğine delalettir.

    ikinci ihtimâl ise ercan taner'in yakın arkadaşı olması nedeniyle tamamiyle iyi niyetten ötürü ersin düzen'e yanlaması olur. ancak bu da kabul edilebilir değildir. beşiktaşlı bir insanın bu denli gerzek olma şansı yoktur. hele ki bu denli önemli bir şahsiyetin!

    kafasının şu anda gerçekten çok güzel olduğunu düşünüyorum. muhtemelen ayıldığında, "ulan ne bok yedim ben," diyecektir.

    vesselam her açıdan utanç gecesidir.
  5. 5
    bu kavga yıllar önce verildi, 3 temmuz 2011'de. fenerbahçe'nin neden en büyük olduğunu yıllar sonra tarih kitapları yazacaktır. gerisi hawa ciwa.
  6. 6
    twitter.com/...