kayıt

20 eylül 2020 galatasaray'a verilen penaltı

  1. 1
    Bence penaltidir.

    Şimdi pozisyonda benim gördüğüm kadarıyla kafadan ele gelme var evet ama topu ileri doğru fırlatan da diğer eli. Kolunu gelişigüzel savuramazsin.

    Not: eğer kafasından eline değmesi dışında diğer eliyle topu ittirmiyorsa penaltı değil onu net göremiyoruz çünkü.
  2. 2
    Futbolun gri penaltılarından biridir.
    Net demek için pozisyonu her açıdan seyredebilmek lazım. Penaltıyı futbolcularımız yaptıkları ısrarlı itiraz ile aldılar. Bu tavır diğer takımlara da örnek olsa taraftarlar daha mutlu bir hafta geçirir.
  3. 3
    serdar tatlı'nın ne olduğunu ikinci haftadan anlayacağımız penaltıdır. beşiktaş maçındaki verilmeyen penaltıdan bir gün sonra cereyan etmesi sevindirici olmuş.

    öncelikle söylemeliyim ki bence bir gün evvel beşiktaş-antalyaspor maçındaki pozisyonu da penaltı değil, başakşehir-galatasaray maçında da net şekilde penaltı yok. ancak ortada iki farklı karar ve tersine seyreden iki farklı öykü var. şampiyonlukta yarışında birbirinin rakibi olacak beşiktaş ve galatasaray'dan teki hemen hemen aynı pozisyonda puan kaybederken, diğeri oyundan üç puanla ayrıldı.

    dolayısıyla serdar tatlı'nın bu iki maçın tekinin orta hakemine ve/veya var hakemine ceza vermesi gerekiyor. maçın sonucuna direkt olarak etki yaptılar çünkü...

    kararlarını bekliyorum.
  4. 4
    Komik insanları gördüğümüz penaltı. Dünyanın her yerinde her şartta penaltıdır. Voleybolda bile top taşıma yasak aq hahaha.. Vakti zamanında da hasan ali'nin yere yatıp eliyle kestiği topa destek kolu hüü diye zırlayan kansızlar ortaya çıkmıştı. Konu Galatasaray olunca nasıl da bütün şer odakları bir araya geliyor.

    Biz koymaya siz kudurmaya devam..

    (bkz: havaya girdin mi galatasaray çakar sana)
  5. 5
    beşiktaşlı kardeşlerimiz (allah şifa versin) karşı çıkıyorsa doğru karardır.

    amk top hayvan gibi yön değiştiriyor. hentbol mu oynuyoruz aq?