kayıt

Prof. Dr. Uğur Şahin

  1. 1
    Almanya zenginler listesinde yer alan ilk türk. koronavirüs aşısı geliştiren BioNTech CEO'su ve kurucu ortağı Prof. Dr. Uğur Şahin 3.9 milyar dolarla bu listede 93'üncü sırada yer aldı.
    • ii para
    • Kaarısı da dörtbuçuh alsa?
    • nerden baksan iyi
  2. 2
    ilk açıklamalarında yaza kadar normale dönebileceğimizi söylemişti, birkaç gün önce de normal falan yok, on yıl daha bizimle virüs dior. kardeşim on yıl deil, bu da yalan he, aşıyla falan yok olmayacak bu virüs, tüm koronavirüsler gibi insanlık ile yaşamaya devam edecek. çakal oğlu çakallar ya nefret ediyorum bunlardan. yetiş ya stalin, sür bütün herkesi, tık bunları mahzenlere, zindanlara.
  3. 3
    Yaptığı aşının sadece 4+3 ay koruma sağladığını söylemiştir. Ben yaklaşık 10 aydır kendimi, ürettiği aşısından daha fazla koruyorum. Doz fiyatı da 135 TL gibi bir ücret yanılmıyorsam o da kar olmadan. Ne yapacağım şimdi yılda 2 aşı olup duracak mıyım ? Maske de devam. Oğlum virüs yalvarırım 3 5 aya ters mutasyona uğra ve bizi şu tekeli zengin etmek zorunda bırakma.
  4. 4
    yaptığı iş güzel ve başarılı olan bilim insanı.
    şirket olarak ve de haklar olarak kazanacakları paralardan bağımsız söylüyorum bunu.
    işin diğer tarafıysa bu ve bu tip aşıların çağın önemli gelişmeleri olduğu söyleniyor sürekli ve de medya yoluyla pompalanıyor. işin ucunda ilaç sektörü ve de insanların zorunluluk/yaşama ihtiyacı zorunluluğu olunca da her türlü kıllanıyorsun.
    (yok çin aşısı şöyle, yok biontech aşısı böyle, yok diğer aşılar şöyle gibi viraller/iyi veya kötü farketmez!!)
    fakat bu virüs işinin bitme gibi bir durumu yok, anladığımız bu.
    eğer bu taife* bizi salak yerine koymuyorsa tabi.
    o sebeple tahmin ediyorum bu virüs meselesi 1-2 yıl daha ortalıkta olacak ve bir şekilde herkes kendini korumak zorunda zaten, aşılı veya aşısız.
    sonuç: insanlığın büyük çoğunluğu buna bulaşacak.