kayıt

en iyi arkadaşlıkların dayandığı temel

  1. 1
    ne konuda olsa olsun yaşanılan sıkıntıların paylaşılması. tabi iyi bir dinleyici olmak.

    hadi eyv.
  2. 2
    arkadaşlıklar kurulurlar ama bir taraf daha ağır bastığından iş ya da eş bulunca kaçar giderler. dinleye dinleye bir bok olmuyor. karşı taraf iyice bir şey sanmaya başlıyor olabilir. o yüzden de arkadaşlıklarınız çok derin sansanız da yüzeye çıkacak kadar sabun köpüğünden nasibini alır.
  3. 3
    birlikte zor günler yaşamış olmak. tesbitim odur ki, her nevi ilişkinin sağlam ve kalıcı olabilmesi için zor günlerin paylaşılması gerektir.
  4. 4
    (bkz: hayranlık)

    Muhteşem bir üniversite arkadaşı edindim. Öyle muhteşem ki neredeyse nefes alışına hayran kalacağım. Her olaya bakışı, bu dünyadaki masumiyeti, insanlığı çocuklarınkinden bile daha temiz.

    Şimdi ayrı düştük, bir aradayken bile birbirimizden sıkılmaktan ödüm kopardı. Hala iyiliği için dua eder, her insanda onu ararım.
  5. 5
    (bkz: çıkar)

    www.youtube.com/...
  6. 6
    Çıkar ilişkisi üzerine kurulmamış olmasıdır.

    Aslında bütün ilişkiler temelinde çıkar ilişkisi üzerine kurulu ama manevi olarak değil de maddi anlamda bazı şeyler kullanılmaya başlanınca biter zaten.
  7. 7
    ortak bir paydada bulusmak ve birbirine guvenmek.
  8. 8
    güven ve ortak mizah anlayışı.
    ama en önemlisi güven, arkamdan iş çevirir mi bu diye düşünmeden güven. şükür ki hepsi de bebek gibi harika dostlarım var. hepsine canımı veririm şaka şaka can vermeden halledebiliriz xd.
  9. 9
    güven ve birlikte eğlenebilmektir. en iyi arkadaşlıklarımdan birisi bunun üzerine kurulu ve her gün birbirimize söve söve eğleniyoruz...
  10. 10
    Açıkçası bir temeli falan var mı bilmiyorum.
    Ben ilkokulda dershanedeyken tanıdım maliyi ve nefret ediyordum çocuktan. O da benden nefret ediyormuş zaten. Sonra aynı lise, Aynı sınıfa düştük, lisede aynı dershaneye gitmeye devam ettik ve el mahkum beraber daha çok zaman geçirmeye başladık. Lisede yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi, üniversiteye aynı şehirde gidip, kyk yurdunda aynı odada kaldık. E şimdi onun üniversitede son senesi ben çalışıyorum aynı evde yaşıyoruz. Bu kadar beraber vakit geçirilince el mahkum seviyorsun zaten. Ailen ile aranda nasıl bir bağ var ise onunla da aynı oluyor. Annemi babamı neden sevdiğime dair bir neden nasıl ki söyleyemiyorsam onunla arkadaşlığımı da bir temele oturtamam. Belki de kimin yanında o kadar zaman geçirsem böyle olurdu.
  11. 11
    fedakarlık ve güven.

    bu ikisi oturmamışsa ne kadar iyi anlaşsanız da bir gün zıt gidebiliyorsunuz maalesef.
  12. 12
    fore kazıktır o. temel olsa duramazlardı. xd
  13. 13
    Aranızda bir sorun olduğunda yıkıcı olmak yerine yapıci olmak ve tabiki güven.
  14. 14
    karşılıklı çıkar, ne temeli olacak başka *.
  15. 15
    2 kişiyken 3 Kişiyken veya 5 kişiyken değişmeyen iletişim biçimi. Neyse odur çünkü bilirsin.
  16. 16
    1. empati,
    2. Sırdaşlık,
    3. içtenlik.