kayıt

19 eylül 2020 beşiktaş antalyaspor maçı

  1. 1
    Oynanip oynanmayacagi gün itibariyle soru işaretleri ile dolu olan maç.
  2. 2
    kutlu şampiyonluk yürüyüşümüzün 2. galibiyetini alacağımız karşılaşma olacak.

    sabitleyin lan.
  3. 3
    başlığı hala sabitlenmemiş maçtır. başlığı sabitleyin.
  4. 4
    Ne olacağı belli olmayan futbol maçı, herşeye açık...
  5. 5
    2 küçük takımın maçı. Neden sabitlenmesi istenmiş anlamadım. Çemişgezekspor- tarsus idman yurdu maçı da sabitlensin o zaman.

    Antalyaspor'un zayıf rakibine acımayacağı maç.
  6. 6
    size olacakları söyleyeyim, Antalya üstünden 5 gün geçmeden pozitiften negatife dönen bir oyuncu dahi oynatırsa hükmen yenik sayılacak ve çok ağır yaptırımlarla göz göze gelecek.
    ama gs'nin yardakçısı fb'nin yancısı bir federasyon'da böyle bir şey mümkün mü *
    • ya gerekirse bir test daha yapılsın da nerede var ki öyld bir kural?
    • sezon öncesi yayınlanan Covid talimatnamesi.
    • öyle bir madde göremedim paylaşır mısın?
    • paylaşmam
  7. 7
    Antalyaspor'un ilk test sonucunda 50 kişi pozitif çıkıyor. Yapılan ikinci test sonucunda ne hikmetse pozitif vaka sayısı 2 kişi olarak kayıtlara geçiyor. ikinci test sonucu inşallah doğrudur mantığıyla gerçekleşecek bu maç anlaşılan. Kayıtlara geçsin Beşiktaş - Antalyaspor maçı türk futbol tarihinin en büyük skandallarından biri olacak.
  8. 8
    tanı kitleri yanlışsa neden istanbul'da bir test daha olmak reddediliyor anlamadım. böylesi en doğru olanı değil mi? maça girerken birinin covid-19 olmasa bile başka bir sebepten ateşi çıksa al başına skandalı.
  9. 9
    Beşiktaş'ı gören onsekizin çevresine diziliyor anasını satayım. Tamer tuna gibi bir hoca bile kalksın Bütün ilk yarıyı kendi sahasında geçirsin. Üstelik golü yedikten sonra dahi... kalıbınızdan utanın. esra ve ceyda kardeşlere karşı aynı oyunu göremiyoruz ne hikmetse...

    Bir uyarı da mensah efendi'ye. Senin gibi on numara'yı sikerim ben... Bütün duran topları sen kullanıyorsun, oyun kurucu rolünü sen üstleniyorsun, İki maçta 4 gol attık, penaltı golü hariç bir tanesinde katkın yok. siktir git senin yerine necip oynasın daha bi'halta yarar.
    • tamer tuna'nın oyun anlayışı bu zaten.
  10. 10
    ilk 60 dakika iyiydik. dorukhan-ljajic değişikliğiyle orta saha direncimiz çöktü, mensah-ljajic değişikliği olmalıydı. boyd ve lens'in sarı kart gördüğü pozisyonlar tertemizdi. ayrıca bu hafta da penaltımız verilmedi. iş beşiktaş'tan çalmaya gelince formdan düşen yok.
  11. 11
    sergen'in gidip cebinden getirmesi gereken bir kayıp 2 puan oldu. kendisine yazar.

    devre arasında da belirtmiştim. tamer tuna, türkiye'nin cici teknik direktörlerinden bir tanesi olarak anılmasını sağlayan ofansif oyun ilkesini değil de kalenin önüne otobüs park etmeyi tercih edince yüzde 69'a yüzde 31 gibi bir topla oynama elde ettik. tabii bu bizim olağanüstü oyunumuz sayesinde değil, tamer tuna'nın kendi kendini oraya kitlemesi sayesinde oldu. ikinci yarı başladığında tamer tuna'nın, "ben ne bok yiyorum amk," demesine tanık olduk. özellikle podolski ve orgill'in oyuna girmesi sonrasında önde basmaya başlayıp bizi orta saha çizgisinden ötesine sokmadılar.

    antalya'nın berabere bitmesini sağladığı maç oldu vesselam... bu tip küme düşmeye oynayan bir puana dahi muhtaç gibi bir takım gibi değil de normal oyunlarını oynasalardı maçtan net bir üç puan çıkarırlardı. bu da tamer tuna'ya ders olsun. gelecekte beşiktaş'ın teknik direktör adaylarından biri kendisi...

    sergen'e gelince...

    dediğim gibi skor kendisine yazar! ben de televizyondan izliyorum, sen de televizyondan izliyorsun. devre arasında mensah demişim. çıkart da ljajic'i soksana? benim gördüğümü sen nasıl göremiyorsun? ljajic dirençsiz yapar orayı diye düşünüyorsan risk alıp lens'i sağ beke sokar, necip'i orta sahaya çeker, dorukhan'ı da onun önünde oynatırsın? hamlelerin vardı yani? belli ki mensah olmuyor? ikinci yarı tamamen koptu zaten... ikinci yarının başlama düdüğüyle onun sayesinde sürekli geriledik.

    bu adam bizim takımda olmaz. vasat anadolu kulübü değil burası. kadroda oğuzhan veya ljajic varsa forvet arkasında kimin oynayacağı bellidir. sen bu afacanı orada oynatamazsın. ona da kızamıyorum. herifin suçu yok. oluru bu kadar yani? o ne yapsın? oynatanda kabahat.

    velhasılkelam çöpe attığımız 2 puan oldu.